26 Temmuz 2024
  • Ender Balaban CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı oldu

  • Avcılar’ın sevilen ağabeyi Avcılar Belediyesi Başkan Danışmanı Ender Balaban 31 Mart 2023 yerel seçimlerinde CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

    Coşkulu kalabalık eşliğinde CHP Avcılar İlçe binasında aday adaylık dosyasını veren Balaban birlik ve bütünlük mesajı verdi.

    Balaban yaptığı konuşmada: “Avcılar’da 100 yıllık geçmişi olan bir ailenin dördüncü kuşak bir ferdiyim. Avcılar’ın her mahallesini, her köşesini, karış karış bilen insanlardan biriyim. Gece gündüz bürokraside son 15 yıldır bulunmaktayım. 5 yıldır öğretmenlik yaptım. Görevde olduğum sürece 24 saat boyunca herkes bana ulaşabiliyordu. Bu durum bugünde böyle. Yarında böyle olacak. Bu süreçte Avcılar’a katabileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Avcılar’ın gelişmesi için el birliği ile çalışacağız.  Aday adayı olan arkadaşlarımada başarılar. Yine hep birlikte yolumuza devam edeceğiz. Karakterim bugüne kadar nasıl gelmişse bundan sonra da öyle gidicek. Kapımız, yüreğimiz herkese açık olacak. Her daim sokakta olacağız. Partimizin iktidarı için çalışacağız. Avcılar’ı da çok iyi bildiğim için, her köşesinde neyin eksik, neyin olması gerektiğini iyi biliyorum.  Eksikleri gidermeye çalışacağım. Avcılar’a ayrı biz vizyon katacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir