27 Temmuz 2024
  • Tolga Cangüloğlu: Büyükçekmece, değişime hazır

  • Özellikle hukuksal konularla ilgili ulusal basının sık sık görüşlerine başvurduğu Cangüloğlu’nu diğer aday adaylarından ayıran en önemli özelliği, toplumun tüm kesimlerine hitap ediyor olması ve vatandaşla kurduğu samimi diyaloglar. Büyükçekmece’de değişimin vatandaş tarafından artık daha güçlü bir sesle dile getirildiğini belirten Av. Cangüloğlu “Sahada çok güçlü bir değişim isteği var. Üzerimize düşen vatandaşın isteğine karşılık vermek” dedi.

    “Her seçmene hitap edilmeli”

    Av. Tolga Cangüloğlu Büyükçekmece siyasetine uzak bir isim değil. Geçmiş dönemlerde Büyükçekmece için görüşlerine başvurduğumuz Cangüloğlu, sorunları tek tek sıralamış ve çözüm önerilerini tüm şeffaflığı ile masaya yatırmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin bekası için çok önemli bir dayanak olduğunu belirten Av. Cangüloğlu, Büyükçekmece’de seçimin anahtarının birlikten geldiğini ve birliği bozanların kendilerinden çok partiye zarar verdiği görüşünde. Özellikle farklı seçmen profilleri ile iletişim kurmakta zorlanmayan bir profil olan Av. Cangüloğlu, “İttifaklar sonrasında seçmen yelpazesi oldukça genişledi. Artık aday olan kişi toplumun her noktasına temas edebilmeli. Sadece partinin oyunu alacak bir profil bize beş yıl daha kaybettirir” dedi.

    “Oy vermeyene gidersek kazanırız”

    Büyükçekmece’ye ilişkin mahalle mahalle, sokak sokak proje geliştiren bir aday adayı olduğunu belirten Cangüloğlu “Bu ilçede 30 yıldır tek bir anlayış hüküm sürmüş. Seçim almaya yaklaştığımız zamanlar olmuş ancak küçük farklarla seçim kaybedilmiş. Teşkilatın üzerinde bir yılgınlık ve kaybederiz korkusu oluşmuş. Büyükçekmece’de yaşayan ve burada ekmeğini kazanan biri olarak, tüm teşkilatın silkelenmesi ve biz kazanacağız ruhunun yeniden oluşması gerekiyor. İlk olarak geçmiş yerel ve genel seçim sonuçları kapsamlı olarak analiz edilmeli. Nerelerde sorun yaşıyorsak o bölgelerin üzerinde titizlikle durulmalı. Hangi kesimler bize oy vermekte tereddüt ediyorsa ilk o kesimlere gidilmeli. AK Parti Belediyeciliği anlatılmalı. Cumhurbaşkanımız anlatılmalı” diyerek devam etti.

    “Beş yıl daha kaybetmeyelim”

    Aday adaylarına sıkça sorulan “Aday olmazsanız sahada sizi görecek miyiz?” Sorusunu yönlendirdiğimiz Av. Tolga Cangüloğlu “Bizler hizmet için partimiz için aday adaylık başvurumuzu gerçekleştirdik. Elbette kim aday olursa onun yanında sonuna kadar dimdik duracağız. Kendi adaylığımızda nasıl çalışıyorsak aynı şekilde seçilecek adayın yanında da tüm gücümüzle yer alacağız. Biz şahsi çıkarlarımız için vatandaşın dertleri ve sorunları için elimizi taşın altına koyduk. Ben aday adayı tüm kardeşlerimizin aynı düşüncede olduğuna inanıyorum. Birlik ve beraberlik sağlanamazsa Büyükçekmece’nin 5 yıl daha kaybedeceğini herkes görüyordur. Şu anda vatandaşı geziyoruz onları dinliyoruz ve değişim talebinin ne kadar güçlü olduğunu anlıyoruz. İnşallah Büyükçekmece’de değişimi hep birlikte sağlayacağız ve belediyecilik hizmeti nasıl olur tüm vatandaşa göstereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir