• ENGELLERİ KALDIRDILAR

    Yarını Aydınlat gençlik oluşumu, engelli çocuklar adına düzenlediği “Engelsiz Hobiler Sergisi”, Havana parkta gerçekleşti.

  • Esenyurt Esenkent mahallesinde gerçekleşen “Engelsiz Hobiler Sergisi”ne Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Gazanfer Karakaş, Sebahattin Fidan, Esenyurt Belediyesi Birim Müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve aileler katıldı.

    Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren “Yarını Aydınlat” gençlik oluşumu Başkanı Volkan Usanmaz, “Bizlere destek olan ve bizleri asla yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu olmak üzere tüm büyüklerime ve burada bulunan değerli protokole teşekkür ederim” dedi. Usanmaz’ın ardından söz alan TEOG birincisi görme engelli Rümeysa Öngün ise “Ben engelleri aştım. Sizler de engellerinizi aşabilirsiniz” diyerek engelleri aşma konusunda karamsar olan tüm engelli vatandaşlara umut ışığı oldu.

    Engelleri beraber kaldıracağız

    Engelsiz Hobiler sergisine katılan Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, “Bu organizasyonu gerçekleştiren genç kardeşlerime teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak için maddi ve manevi tüm yardımı sağlıyor. Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Gençlerimizin bu tarz organizasyonlar yapması bizler için büyük onur ve gurur kaynağıdır. Yarınlarımızın önündeki engelleri hep birlikte el ele vererek kaldıracağız. TEOG birincisi olan Rümeysa kardeşimizi de yürekten kutluyorum” dedi.

    Süleymanoğlu’nun konuşmasının ardından protokol üyeleri, engelli öğrencilerin yapmış olduğu ahşap boyama, ebru sanatı ve el sanatı sergisini gezdi. Serginin ardından Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu ve protokol mensupları engelli öğrencilere hediyelerini takdim etti. Hediyelerini alan engelli öğrencilerin mutlulukları ailelerinin de yüzünü güldürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir