26 Temmuz 2024
  • Erhan Güzel: Daha güzel bir Çatalca için başlıyoruz

  • CHP’de yapılan Parti Meclisi toplantısının ardından CHP Çatalca Belediye Başkan Adaylığı keşinleşen Erhan Güzel açıklamalarda bulundu.

    Parti Meclisi’nden çıkan kararın ardından onur verici bir görev aldım diyen Güzel: “Bugün bana verilen bir haberle hayatımın en büyük sorumluluğunu alırken en gurur dolu en onur verici gününü de beraberinde yaşıyorum. Genel başkanımız Özgür Özel öncülüğündeki parti meclisimizin takdirleriyle Çatalca belediye başkanlığına adayım. Öncelikle bize güvenerek bu onurlu göreve layık gören saygıdeğer genel başkanımıza, parti meclisimize ve değerli örgütümüze teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

    ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

    Çatalca’da ve İBB’de büyük tecrübeler edindiğinin altını çizen Güzel: “Çatalca’da başlayan belediyecilik tecrübeme ilave olarak 2019 yılında istanbul için başladığı ve 4 buçuk yıl yılmadan, yorulmadan ortaya koyduğu hizmet maratonunda bize de yol arkadaşı olma şansını tanıyan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve destekleriyle geçmişten bugüne Çatalcamıza hizmet etme şansını bana veren siz değerli aileme borçluyum. Şimdi bir evladınız olarak Çatalcamız için yeni bir yola çıkma, yeni bir başlangıç yapmanın zamanıdır. Allahın izni, siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle, Çatalcamızın doğal güzelliklerine, zengin kültürüne ve şanlı tarihine yakışır bir belediye başkanı olmak için daha çok çalışma zamanı. Daha güzel yarınlar için daha güzel bir Çatalca için şehrimizi daha yaşanabilir, daha adil bir yer haline getirmek için üreten kent Çatalca, yöneten kent Çatalca, planlı kent Çatalca güzel bir kent Çatalca diye çıktığımız bu yolda ilçemizi hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağız. Hiç kimseyi geride bırakmadan tüm hemşerilerimizde hep yan yana. Omuz omuza çalışarak 39 mahallemizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir