26 Temmuz 2024
  • Erhan Güzel gençlerle sahur yaptı

  • 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için adayların seçim çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, Başak ve Çanakça mahallelerinde vatandaşlarla buluştu:
    “İlçemizin üretimini canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık. Başarmanın yarısının inanmak olduğunu düşünüyor, Çatalcamızın tarihine “en çalışkan belediye yönetimi” olarak geçmek istiyoruz. Çatalca Senin diyerek projelerimizle Çatalcamızın bugününü değil yarınını da kaliteli kılacağız. Göreve geldiğimizde, tüm hemşehrilerimiz ve şoförlerimizin toplu ulaşıma dair en büyük sıkıntısı olan çoklu durak sistemini kaldıracak, ilçemize tüm seferlerin başlangıcının tek bir yerden yapıldığı minibüs terminalini kazandıracağız. İmar sorununu yapacağımız revizelerle düzenleyeceğiz. 5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşları, ilçemizde altyapıdan, sosyal konulara, tarımsal üretimden doğalgaza ilçemizin kangren olmuş sorunlarına çözüm sağladı. Biz de Çatalca’ya hizmette tam yol ileri diyerek ilçe belediyesi olarak iki kurum arasında iş birliğini sağlayacak, hemşehrilerimizin ve Çatalcamızın huzurlu günlere kavuşmasını sağlayacağız.”

    CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, Çanakça’da sahur davetine katıldı. Güzel, “Misafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize teşekkür ederim. 11 aydan kutlu Ramazan ayında, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.” sözlerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir