• ESBİM İSKİF’TE GÖZ DOLDURDU

    İstanbul Kariyer ve İstihdam Fuarı “İSKİF-2017” çok sayıda kurum ve kuruluşa ev sahipliği yaparken Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM)’de fuarda yerini aldı.

  • İSKİF-2017 İstihdam fuarında yer alan, Esenyurt Belediyesi ESBİM istihdam merkezi olarak Esenyurt ’ta işçi ve işvereni bir araya getirerek iş gücü ve istihdama önemli katkılarını gözler önüne serdi.
    Fuarda yaptığı çalışmalar ile göz dolduran ve katılımcıların dikkatini çeken ESBİM (Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi) sorumlusu Suat Kaya ziyaretçilere ESBİM çalışmalarını anlattı.

    Suat Kaya, “ ESBİM’in bu anlamda soruna ilişkin derinlikli bir yaklaşım çerçevesinde çalışanlarını şekillendirmektedir. İstihdamın yeniden yönetimi için Esenyurt Belediyesi bünyesinde ESBİM(Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi) kurulmuştur” dedi.

    Kaya; “ ESBİM, iş ve işçinin klasik buluşma biçimlerine eğitim fonksiyonun eklenmesiyle oluşturulmuş yerel bir sosyal projedir. Bu proje sadece işsizlerin iş imkânlarından haberdar olmasını değil, aynı zamanda işsizliğin “kalitesi” üzerinde de etkin bir politika üretilmesini ve uygulanmasını kapsar. ESBİM ile son bir ayda görüşme yaptığımız firma sayısı 158, İstihdam ettiğimiz kişi sayısı 500, Firmaların talep ettiği personel sayısı ise 7 bine yakın” diyerek bilgi verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir