• ESENYURT KIŞA HAZIR

    Meteoroloji tarafından son günlerde yapılan ve İstanbul’u yoğun olarak etkisi altına alması beklenen kar yağışına Esenyurt Belediyesi tüm ekip ve ekipmanlarıyla hazır.

  • Esenyurt Belediyesi beklenen kar yağışının ulaşımı aksatmaması ve vatandaşların herhangi bir zorluk ile karşılaşmaması için teyakkuza geçti. Fen İşleri Yol Bakım ve Onarım Şefliği kar ile mücadele ekipleri tarafından 39 teknik personel, 40 işçi ve 26 şoför olarak 7 adet bulvar, 130 adet cadde ve 2796 adet sokakta 7/24 saati esasına göre hizmet edilmektedir.

    Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yol Bakım ve Onarım Şefliği olarak, ilçede trafiğin aksamaması ve vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilçenin belirlenen ana cadde ve sokaklarında belirlenen noktalarda kışla mücadele araçları ve ekipmanlarını 7 /24 hazır tutuyor.

    Yol Bakım ve Onarım Şefliği, kar ve kış ile mücadele için gerekli önlemleri alan ve olumsuzluklara karşı 39 teknik personel, 40 işçi, 26 şoför, 24 adet lastik tekerlekli kazıyıcı ve yükleyici (JCB), 9 kar küreme aparatlı aracı, 14 adet kar küreme ve tuzlama kışla mücadele aracı, 1 Greyder, 17 adet yol bakım ve onarım aracı, 6 adet damperli kamyonet, 3 Looder lastik tekerlekli, 2 Ekskavatör paletli yükleyici ile belirlenen noktalarda hazır halde konuşlandırılmıştır. Ayrıca buzlanmalara karşı 4200 ton tuz stok edilmiştir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir