• ESENYURT STANDINA BÜYÜK İLGİ

    Uluslararası ve bölgelerarası turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlayan bu yıl 22’incisi gerçekleştirilen EMİTT’te Esenyurt Belediyesi, standına ilgi devam ediyor.

  • Esenyurt Belediyesi, uluslararası ve bölgelerarası turizmin gelişmesine önemli katkılar sağlayan ve bu yıl 22’incisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) yerini aldı. Kurulan stantla fuarın 3’üncü gününde de ilçenin termal tesisleri ve parkları Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerine tanıtılmaya devam edildi.

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de stantta vatandaşları karşılayarak ilçede bulunan spor merkezleri, devasa parklar, kültürel ve sosyal alanlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Alatepe, vatandaşlarla sohbet ederken ziyaretçileri Esenyurt ’un kaplıcalarına davet etti.  Ayrıca standa kurulan termal su kaplıcası ise vatandaşların ilgi odağı oldu. Birçok vatandaş alanı yakından incelerken kaplıca ve termal tesisler hakkında stant yetkililerinden bilgi aldı.

    PARKLARIMIZI GEZEBİLİRLER

    Esenyurt ’ta birçok projenin aynı anda gerçekleştirildiğini ilçedeki yeşil alanları arttırmak için sitelere bahçeler oluşturduklarını dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “ Biz yatırımı fazla olan bir belediyeyiz. Nüfusumuz İstanbul’un en yüksek nüfusu zannediyorum Türkiye’nin 3’üncü büyük nüfusuna sahibiz. 300 bin metrekareden aşağı olmayan en az 4 tane parkımız var. Buraları vatandaşlarımızın gezmelerini tavsiye ederim. Parklarımızı, sosyal tesislerimizi gezebilirler, kamu binalarımızı görebilirler” ifadelerini kullandı.

    FUARIN EN İYİSİ

    EMİTT Fuarında bu yıl göz dolduran Esenyurt Belediyesi standı fuar yönetimi tarafından en iyi stant olarak belirlendi. EMİTT 2018’de “Destinasyon dalından en iyi stand dekoru” gerçekleştiren Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür edilen plaket EMİTT yöneticileri tarafından Başkan Murat Alatepe’ye takdim edildi. Başkan Alatepe, “ Bizi Uluslararası olarak düzenlenen böyle bir organizasyonda en iyi olarak gördükleri için EMİTT yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir