• TEKNOLOJİK PROTOKOL İMZALANDI

    Esenyurt Belediyesi ile Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasından "Eğitim ve Teknoloji İşbirliği Protokolü” imzalandı. 

  • Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli arasında imzalanan protokol kapsamında, ilçeyi Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uluslararası Robot Yarışmasında yurt dışında temsil edecek.

    Esenyurt Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Robotik Takımının katılacağı yarışma ve teknolojik olarak yapacağı çalışmalarda, Esenyurt Belediyesi çözüm ortağı oldu.

    TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK

    Bu kapsamda Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  her yıl NASA tarafından düzenlenen ABD’nin farklı eyaletlerinde gerçekleşen FIRST Robotic Competition (FRC) Uluslararası yarışmasında 4972 takım numarası ile  Mart ayı içerisinde hem Esenyurt İlçesin hem de Türkiye’yi temsil edecek.

    2-4 Aralık 2017 tarihlerinde Ülker Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan FRC Türkiye için de öğrencileri Robot çalışmalarını tamamlayarak yarışma tarihini beklemeye başladılar.

    Eğitime her zaman önem veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “ imzalanan bu protokol ile öğrencilerimizi inşallah Esenyurtumuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

    Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ise Başkan Kadıoğlu’na destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir