• ESENYURT’TA İNŞAATLAR 1 ARALIKTA BİTECEK

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilçede şu anda belediye olarak 30-35 şantiyede inşaatların sürdürdüklerini belirterek. ” 2018 yılı 1 Aralık itibarıyla bir iki okul ve cami hariç devam eden tüm inşaatlar bitecek. “dedi.

  • Başkan  Alatepe ilçede yapımı süren belediyeye ait inşaatlarda denetimlerde bulundu. Alatepe, projelerin inşaat aşamalarını yerinde tespit ederek müteahitlerden işlerin hızlandırılmasını ve zamanında bitirilmesini istedi.  Alatepe yaptğı açıklamada, “Şantiyeleri denetledik. İşlerin bitiş tarihlerine büyük önem veriyoruz.  Halkımızın yapılan işlerin bitiş tarihlerini önceden bilmelerini istiyoruz. Bu konuda hassasız. Bunları bir an önce halkın hizmetine sunmayı arzuluyoruz.”  dedi.

    Alatepe, incelemelerin ardından şunları söyledi. “ Şu anda ilçede spor kompleksi, pazar alanı, okul, cami gibi 30-35 şantiyede inşaatlar sürüyor.  30 Kasım’da Esenyurt’ta belediyenin gerçekleştirdiği bir iki okul ve cami haricinde inşaat kalmayacak. Tabii yeni yapılmaya başlayacak inşaatlar bunun dışında. Hepsinin tarihlerini belirledik. 1 Aralık itibarıyla tüm asfaltlar bitecek. Çukurlar dolacak ve 1-2 şantiye hariç her şey bitecek” diye konuştu. ​

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir