• FACEBOOK ŞİFRESİ KIRMA, NASIL KIRILIR?

    Facebook şifresi nasıl kırılır? Şifre kırmak için herhangi bir yol ya da program var mı? Facebook şifresi kırma teknikleri neler?

  • Günümüzde neredeyse herkesin bir sosyal medya hesabı var. Özellikle de akıllı telefonlar cebimize girdikten sonra herkesin en az bir sosyal medya hesabı vardır. Tabi bazen meraktan yada başka bir sebepten dolayı başkalarının hesabına erişmek isteriz. Özellikle de mesajlarını okumak için herkesin erişmek istediği bir hesap olmuştur. Bu bir arkadaşımız, sevgilimiz yada sevmediğimiz biri olabilir. Hesaplara erişmek için Google’dan şifre nasıl kırılır diye arama yapanımız oldukça fazladır. Arama yapanlar ne kadar fazlaysa Google arama motorunda çıkan sonuçlarda o kadar çok.

    Fakat şunu belirtmek istiyorum ki, Facebook şifresini kırmak için Google arama sonuçlarında çıkan uygulamalar sadece bilgisayarınıza virüs bulaştırma işine yarar. Şifre kırma başlıklı uygulamalara asla inanmayın. Çünkü Facebook şifresini kıracak bir uygulama henüz geliştirilmedi. Bu tür uygulamaları sakın bilgisayarınıza indirmeye kalkmayın. İndirdiğiniz vakit bilgisayarınıza sayısız virüs bulaştırırsınız. Bu virüsler sizin kişisel bilgilerinizi ele geçirebilir ve güvenliğinizi tehtid altına alabilir. Yani başkasının hesabını çalabilecek bir uygulama yok.

    bir yorum

    1. Şifresini unuttum

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir