• GELENEK DEĞİŞMEDİ

    Esenyurt Belediyesi Giresun Kültür Evi her yıl geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. Binlerce Giresunlu vatandaşın katıldığı ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kurumlarının temsilcileri de katılım sağladı.

  • Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada’nın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’da katıldı.

    Dernek Başkanı Ada açılış konuşması yaparak, “Ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşliğimizin pekiştiği manevi duyguların arttığı bir aydır. Bu vesile ile tüm hemşerilerimiz ve Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile birlikte orucumuzu açtık. Başkanımıza ve tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim herkesin tuttuğu oruçları ve ibadetleri kabul eylesin” dedi.

    “Kardeşliğin pekişmesi için yegane bir aydır”

    Ada ardından Esenyurt Belediyle Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı kardeşlik ayı olduğunun vurgusunu yaptı. Başkan Kadıoğlu, “ Esenyurt’ta her zaman birlik ve beraberliği tesis etmek için çaba gösteriyoruz. İşte Ramazan ayı birlik beraberliğin ve kardeşlik duygularının pekişmesi için Müslümanlara getirilen yegane bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı bir gün bulunan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum” dedi. 

    İftar sonrasında Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet Giresun Kültür Evi Müze bölümünde vatandaşlar ile çay sohbeti yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir