• GÜRSEL TEKİN’DEN KARA’YA ZİYARET

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.

  • CHP İBB Silivri Meclis Üyesi Doruk Bulut ve CHP İBB Bakırköy Meclis Üyesi Nadir Ataman eşliğinde Çatalca Belediyesi’ne gelen Tekin’i Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara karşılarken, ziyarette, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu.

    Çatalcalılarla sohbet ettiler

    CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’i makamında ağırlayan Çatalca Belediye Başkan Cem Kara, “Öncelikle Sayın Milletvekilimize şahsım ve kurumum adına hoş geldiniz diyorum” dedi. Başkan Cem Kara sözlerinin devamında siyasete atıldığı günden bugüne kendisiyle ağabey -kardeş ilişkisi yaşadığını belirttiği Milletvekili Gürsel Tekin’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülke gündemine dair konuşmalar yanı sıra sohbet tarzında devam eden görüşme, Milletvekili Tekin’in ve Başkan Kara’nın Çatalcalılar ile sohbet ederek CHP Çatalca İlçe Başkanlığı’na geçmesi ile devam etti. Burada partililere ve basına, “Çatalca İnceğiz Mağaraları Mesire Alanı’nın Arnavutköy’e verilmesi ve KİPTAŞ’ a dair Çatalca ve ülke gündemine dair açıklamalar yapıldı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir