26 Temmuz 2024
  • Halis Kahraman: Esenyurt’ta göreve hazırım

  • DEVA Partisi’ne 28 bin üye katarak rekor kırdığını belirten Halis Kahriman, ‘Bu üyeler Halis Kahraman için üye olmuştur’ dedi. Kahriman, Yerel seçimlerde Esenyurt’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olursa, seçimi kazanacaklarını belirtti.

    EKİBİMİZ HAZIR

    Esenyurt’un her problemini, seçmen yapısını, sokaklarını bildiğini belirten Kahriman: “Esenyurt’ta hakikaten çok ciddi problemler var. Ben ilçe başkanlığı yaptığım dönemde de Esenyurt’un 43 mahallesindeki bütün eksikleri tespit ettim. Bütün problemlerini bilen bir ekibiz. Sahayı biliyoruz, sokağı biliyoruz, kanat önderlerini tanıyoruz, muhtarlarımızı tanıyoruz. Bölgeyi çok iyi biliyoruz. Ben şahsım olarak 1994 yılından beri bölgedeyim. Hem iş yapıyorum, hem de bölgenin bütün dengelerini bilen bir kardeşinizim. Eğer bir görev verilirse inşallah bu sorumluluğun üstesinde ben ve arkadaşlarımız çok rahatlıkla gelebileceğimiziden kimsenin şüphesi kuşusu olmasın. Dolayısıyla biz bu göreve hazırız. Önümüzdeki hafta adaylar belli olacak. Bizede görev verilirse Esenyurt’u yeniden kazanırız” dedi.

    TÜRKİYE’DEKİ EN İYİ SEÇİM KAMPANYASINI YÖNETECEĞİZ

    Esenyurt’un bu problemleri çözecek bir ekibe ihtiyaç var diyen Kahriman: “Bu ekip cesaretli olacak, vizyonlu olacak, becerikli olacak ve geçmişinde yapmış olduğu hizmetler de belli olacak. Biz bu ekibe sahibiz. Esenyurt’ta birçok arkadaşlarımız bütün siyasi partilerde aday adayı olan arkadaşlarımız var. Hepsi çok kıymetli. Şüphesiz ki bütün siyasi partilerin aday adayları kıymetli. Ama Esenyurt’un sorunlarının üstesinden gelecek, Esenyurt’un yükünü kaldıracak bir ekibe ihtiyaç var. Bu ekipte ben ve arkadaşlarım olduğuna yürekten inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte hep beraber şahit olacağız. Böyle bir görev verildiği takdirde ben burada çok iddialı bir şey söyleyeceğim. Türkiye’de seçim kampanyasını en iyi yönetecek ekip olacağız. Sahayı boş bırakmayacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir