26 Temmuz 2024
  • Hamit Öncü: İstanbul’da en yüksek oyu alacağım

  • 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü gündemi değerlendirdi. İddialı açıklamalarda bulunan Öncü: Ben de kavga yok, gürültü yok. Bende birlik, beraberlik, kardeşlik var ve sonra da hizmet var” ifadelerini kullandı

    ESENYURT’A ESENYURTLU ADAY

    Basın toplantısında konuşan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer: “Esenyurt’ta Hamit Öncü hocamız hayırlı olsun. Hamit hocamızın adaylığı açıklandıktan sonra bizdeki aday adaylığı yarışı bitti. Bundan sonra hizmet yarışı başlamış oldu. Adayımız açıklandıktan sonra toplandık. 18 aday adayı arkadaşımızın 3’ü hariç hepsi ordaydı. Aday adayı olan arkadaşlarımız canı gönülden Hamit hocamıza destek olacaklarını söylediler. Gece, gündüz çalışacaklarını belirttiler. Esenyurtlularımız hep Esenyurt’tan bir aday istiyordu. Bizde istiyorduk. Bu talebimizi ilettik ve nihayetinde tamda Esenyurtlu, 35 yıldır kendisi Esenyurt’ta bulunan Hamit hocamız adayımız oldu. Kendisi bizim ağabeyimizdir. Tanılırlık noktasında yüzde 95 tanılırlık oranı var. Esenyurt’ta hizmet etmek noktasında adayımız, biz heyecanlıyız” diye konuştu.

    BENDE KAVGA YOK HİZMET VAR

    35 yıldır bölgeye hizmet eden Ak Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü ise Esenyurt’ta ben ve Necmi başkanım toplamda 13 yılda yaptığımız hizmetler ortada dedi. Öncü: “Ben de kavga yok, gürültü yok. Bende birlik, beraberlik, kardeşlik var ve sonra da hizmet var. Neler yaptığımızı 5 yılda Kıraç’ta, Esenyurt’ta Necmi Kadıoğlu’nun yaptığı hizmetler ortada. Bizim yaptıklarımız yüzyılda yapılamayacak icraatlardı. Ben böyle değerlendiriyorum. Benim şiarım Mevlana’dır. Hacı Bektaş’ı Veli’dir. Bir hizmete geliyoruz ve bu makamlar hizmet makamlarıdır. Günümüzü gün etme makamları değildir. Madem ki bu yükü omuzumuzu aldık. Bu insanların bize karşı bir alacakları var. Bizim de onlara hizmet borcumuz var. Bizim belediyecilik anlayışı halkla beraber, halkın içinde olmak ve halkın talepleri doğrultusunda hizmet yapmak” ifadelerini kullandı.

    ESENYURT’A HİZMETLER GELECEK

    Esenyurt mezbelelikten kurtuldu diyen Öncü: “Belediye başkanlığı dönemimde söz verdim her şeyi yaptım. Esenyurt’un sorunları yukarı doğru çıkıyor. Gençlerimizi spor alanları istiyor. Halkımız yeşil alanlar istiyor. Mahalle parklar istiyor. Biz halkımızın oylarına talibiz. Herkes biliyor ben 35 yıldır bölgedeyim. Sloganımızda “İçimizden Biri”. Esenyurt’ta içinizden biri sahip çıkacak. Hizmetler gelecek” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir