26 Temmuz 2024
  • HASAN AKGÜN: 2019’DA ADAYIM

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gündeme dair açıklamalar yaptı. Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Eser’in sorularını yanıtlayan Başkan Akgün 2019’da yeniden aday olduğunu söyledi.

  • Büyükçekmece’nin yeni tamamlanan belediye binasının önüne Central Park yapacağını belirten Akgün: ‘Belediye önünden başlayacak olan Central Park Atatürk Parkı’na kadar devam edecek. Devasa bişey yapacağız. Meydanın altı 2 katlı otopark olacak. Bu kısımdaki yolu biraz daha genişleteceğiz ve yeniden yapacağız’ dedi.

    HASAN AKGÜN: BÜYÜKŞEHİR’E ADAY DEĞİLİM

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olmadığını söyledi. Hasan Akgün: ‘Büyükşehir’e aday değilim ama Büyükçekmece Belediye Başkan adayıyım. Aday olmamda herhangi bir sakınca yok ama düşünmüyorum. Büyükçekmece’de, bölgemizde önemli yatırımlarım var. Onları tamamlamayı düşünüyorum. Büyükşehir’de abilerimizi, kardeşlerimizi destekleyeceğiz’ diye konuştu.

    İSTİFALARIN AVRUPA’DA ÖRNEĞİ YOK

    Ak Partili Belediye Başkanlarının istifalarıyla ilgilide konuşan Akgün, ‘Yazmakta olduğum ‘Türkiye’de Yerel Demokrasi’ adlı kitabımızda bugünkü yaşadıklarımızla ilgili enteresan bir bölüm olarak yer veriyorum. Avrupa siyaset tarihinde örneği yok. Ama bu siyasi bir taktirdir. Söyleyeceğimiz şey şudur seçimle gelen seçimle gider. Yada suçu sabit görülür mahkeme tarafından mahkeme kararıyla gider. Belediye Başkanlığı düşer diyecek lafımız olmaz. Seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini söyleyen başta sayın Cumhurbaşkanımızdır. En çok savunduğu konudur. Bende aynı düşüncedeyim’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir