• HEPİMİZ BİRER ENGELLİ ADAYIYIZ

    3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından akşam yemeği programı organize edildi.

  • Esenyurt Nikâh Sarayında gerçekleştirilen programa, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ve çok sayıda engelli yakını katılım sağladı.

    Programda açılış ve selamlama konuşması yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle geleneksel olarak düzenlediğimiz davetimize hepiniz hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

    “Bu yıl içerisinde inşallah özel engelli okumuzu faaliyete geçireceğiz”

    Konuşmasına devam eden Başkan Kadıoğlu; “Dertleriniz bizim derdimiz, problemleriniz bizim problemlerimizdir. Esenyurt ilçemizde şuan Suriyeli kardeşlerimizle birlikte 900 bin üzeri nüfusumuz ve 6800 engelli kardeşimiz bulunuyor. Biz bununla birlikte ilçemizde yaşayan tüm engelli kardeşlerimizi tespit edip ulaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde de inşallah özel engelli okumuzu faaliyete geçireceğiz. Unutmayalım ki; yarına çıkacağımız belli olmayan bu dünyada, hepimiz bir engelli adayıyız” dedi.

    “Esenyurt Belediyemiz engelli kardeşlerimizle daha bir ayrı ilgileniyor”

    Başkan Kadıoğlu sonrası Dünya engeliler gününüz kutlu olsun diyen Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, “Esenyurt Belediyemiz engelli kardeşlerimiz içim elinden gelen her şeyi yapıyor ve hassasiyetle ilgileniyor. Ben şahsım olarak bu tür organizasyonlarından dolayı Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı da tüm engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Tekrardan gününüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

    Konuşmalar ardından Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından sinevizyon gösterimi, engellilerden oluşan mehter takımı gösterisi, sevimli minikler gösterimi ve kız folklor ekibinin oyunları eşliğinde program sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir