• HER MEVSİM GÜZEL AVCILAR

    Doğa dostu belediyecilik anlayışı ile hizmet veren Avcılar Belediyesi, ‘Her Mevsim Güzel Avcılar’ söylemi ile yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

  • Yeşili koruyan, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için çalışan Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Avcılar ilçesi genelindeki okullarda peyzaj düzenleme çalışmaları yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Kreşine çocuk oyun grubu kurulumu ve bitkisel peyzaj düzenleme çalışması yaptı.

    AVCILAR TARİHİNİ UNUTMUYOR

    Avcılar halkının daha estetik ve kullanışlı parklarda zaman geçirmeleri için park ve bahçeleri çiçeklerle renklendiren ekipler, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını da sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşın daha sağlıklı bir çevrede, spor yapabilmeleri için ilaçlama çalışmaları da gerçekleştirilirken, parklarda yer alan spor aletlerinin bakımları da yapılıyor. Hükümet Konağı bahçesine oyun alanı kurulumu yapan Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Muhtar Ali Akverdi Parkına da Firuzköy Göç Anıtı dikimi gerçekleştirdi. Bulgaristan’ın Ortaköy ilçesine bağlı Balcıbük köyünde yaşamlarını sürdüren Türklerin 4 Aralık 1928 tarihinde başlayarak 14 Aralık 1928 tarihinde Firuzköy’ de sonlanan göçün simgesi olarak hazırlanan anıt, Avcılar Belediye Başkanlığı tarafından yaptırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir