• HERŞEY GÜVENLİ AVCILAR İÇİN

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan Avcılar sahilini denetledi. Ekiplerle birlikte sahil boyunu denetleyen Kaymakam Doğan 'Avcılar'ın huzuru ve güveni için İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve ekiplerimiz ile elimizden gelen gayreti ve hassasiyeti gösteriyoruz' dedi.

  • Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan Avcılar sahilini denetledi. Ekiplerle birlikte sahil boyunu denetleyen Kaymakam Doğan ‘Avcılar’ın huzuru ve güveni için İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ve ekiplerimiz ile elimizden gelen gayreti ve hassasiyeti gösteriyoruz’ dedi.

    Kaymakam Doğan, ‘Avcılar sahilinde gece ve gündüz denetimi yaptık. İki sene öncesine kadar burada drift yaparak, teyplerinin seslerini sonuna kadar açarak burada vatandaşlarımızın huzurunu kaçıran serseriler vardı. Seyyar satıcılar burada yolları işgal etmişti. Sorumsuz motorcular vardı. İki sene boyunca yaptığımız gayretli çalışmalar sonucu sahilimiz şu anda bunlardan temizlendi. Artık vatandaşlarımız aileleriyle birlikte rahatça burada dolaşabiliyorlar. Emniyet ekiplerimiz ve Büyükşehir Belediye Zabıtaları sürekli motorize ekiplerle kuş uçurtmuyor.Devlet tamamen sahilin huzurunu sağlamaktadır. Kaldırımları, belediyenin banklarını ve yürüyüş yollarını işgal eden seyyar satıcılar bitmiştir. Emeği geçen Emniyet teşkilatımıza, İBB Zabıta Daire Başkanlığımıza çok teşekkür ediyorum’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir