27 Temmuz 2024
  • HİZMET MARATONU TAM GAZ

    Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin 24 mahallesinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmetlerin aynı kararlılık içinde 2018 yılında da devam edeceğinin belirterek; “Yaptığımız çalışmalarla Büyükçekmece’yi bir adım daha ileri taşımış olacağız’’ dedi.

    Modern cadde ve sokaklar yapıldı

    Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, nüfusun yoğun olduğu 19 Mayıs Mahallesi ve Dizdariye Mahallesi’nde cadde ve sokakları asfaltlama, kaldırım, tretuvar yapımı ve aydınlatma çalışmalarını sürdürüyor. Her iki mahallede yapılan çalışmalarda, 1000 ton asfalt döküldü, 5 kilometre boyunca yol, kaldırım, aydınlatma ve peyzaj çalışmaları sayesinde cadde ve sokaklar baştan sona yenilenmiş oldu.

    “2018 yılında da aynı kararlılık sürecek”

    Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “2017 yılı Büyükçekmece için çok önemli bir hizmet yılı oldu. Yapılan yeni parklar, sosyal tesisler, asfaltlanan cadde ve yollar, yenilenen şehir meydanlarıyla birlikte Büyükçekmece’mizi çok daha çağdaş ve mutlu bir ilçe hedefine ulaştırdığımızı düşünüyorum. Nüfusun yoğun olduğu 19 Mayıs Mahallesi ve Dizdariye Mahallesi’nde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için önemli hizmetlere imza atıyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz çalışmaya devam ederken her iki mahallemizde de denetimlerimi sürdürüyorum. 2018 yılında da aynı kararlılık içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İçimize sinen çalışmalar tamamlandığında Büyükçekmece’yi bir adım daha ileri taşımış olacağız’’ ifadesini kullandı.

     

                                

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir