• HÜSEYİN AKSU: ADAYLIĞIMI GASP ETTİLER

    CHP Avcılar’da sular bir türlü durulmuyor. CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi adayı Hüseyin Aksu, CHP İlçe Başkanı’nı yerden yere vurdu. Adaylığının gasp edildiğini söyleyen Aksu, ‘Bu insanlar aklını başına almalı. Bu işler çoluk, çocuk işi değil. Bu işler sokak serserilerin işi değil’ ifadelerini kullandı.

  • Avcılar’da belediye başkan ayalı olarak listede yer alan ardından belediye başkan adaylığı onaylanmayan Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar Belediye 1. Sıra Meclis üyesi Adayı Hüseyin Aksu, CHP Avcılar ilçe başkanlığında örgüt üyeleriyle bir araya geldi. İlçe Başkanı Hasan Şeker’i yerden yere vuran Aksu, ‘Parti yönetiminde olduğum süre boyunca yakınlarımın hiç birini ne listeye koydum, Ne de delege yaptım. Partim benim için her zaman birinci planda yer aldı. CHP kültürüyle yetiştim. Haksızlığa uğrasamda. Bu süreçte adaylığım gasp edilmiş olsada, gerektiğindede susmasını bileceğiz. Ne olduğunu neden olduğunu anlatmayacağız. Partiniz bugün sizi tercih eder, yarın başka birini tercih eder. Kimse bizden küsüp gideceğimizi beklemesin. Bütün zorluklarla karşılaştım bu zorlukların ardından kaçıp giden birisi değilim. Bizi yıldırmaya çalışan, sosyal medya üzerinde açıklama yapsanızda, biz yılmayız. Sonuna kadar mücadele ederiz. Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim. O felsefede davranıyorum. Ama illede başka şekilde zorlayan olursa onların istediği şekildede davranmasını bilirim. Onlara cevap vermememin nedeni parti aidatımın herşeyin üstündedir. Bu insanlar aklını başına almalı. Bu işler çoluk, çocuk işi değil. Bu işler sokak serserilerin işi değil. Sosyal medyanızdan insanlara hakaret etmek değil. Biz sizin kadar yazamıyor muyuz. En alasını söyleriz, anlatırız. Ama bu bize yakışır bir tavır değil.

    ‘BİRBİRİNE TEKME TOKAT GİRDİLER’

    Aksu konuşmasanın devamında; ‘1984 yılından bugüne kadar partiden aldığım görevleri herşeyin önüne koydum. Ben kendi bölgemde listeye giremedimde gidip başka insanları listeden çıkartarak listeye girilmesini sağlamadım. Ben o ilçede kendi kardeşimi ilçe başkanı yapmadım. Ben o ilçede kendime taraftar sağlayacam diye meclis listesi yapmadım. Yürekleri yetiyorsa genel merkezde 4 yada 5 listede oluşturdukları listeleri açıklarlar. Burada gelip anlatırlar. Bir gün boyunca o katı işgal edip çalışma yaptılar. En sonunda birbirlerine tekme, tokat girdiler. Çalışmayı yapanda üç kişi 10 kişi değil. 3 kişi bile anlaşamadı. Çünkü orada nasıl üstünlük sağlayacaklarını düşünüyorlardı’ ifadelerini kullandı.

    Güçlü bir iktidarı oluşturma bir görev olduğunu belirten Aksu, ‘İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da da Turan Hançerli ile birlikte iktidar olacağız. Buradan seçim koordinasyon merkezine gideceğim. Turan Hançerli’nin sunduğu program doğrultusunda çalışmalarımızı hızlandırarak devam edeceğiz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir