• İMAMOĞLU İLE NEREDE TANIŞTIĞINI ANLATTI

    ''Millet İttifakı''nın ortaklarından İYİ Parti, ilçe belediye başkan adaylarını, CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı toplantıyla tanıttı. Toplantıda konuşan İYİ Parti Meral Akşener, ittifak partilerini mensup herkesi sandıklara sahip çıkmaya çağırdı.

  • ”İYİ Parti İstanbul Adayları Toplantısı” Büyükçekmece’deki Worldpoint Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ev sahipliği yaptı. İlk konuşmayı yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Millet İttifakı’nın ortak İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun sonuna kadar arkasında olacaklarını vurguladı. Kavuncu, konuşmasını, ”Geldikleri gibi giderler” sözleriyle bitirdi. Akşener ise sahneye, ”Gençliğin umudu Meral Akşener” sloganları eşliğinde çıktı. Cumhur İttifakı partilerinin liderlerinin Millet İttifakı’na yönelik sarf ettikleri, ”Zillet İttifakı” nitelemesine itiraz eden Akşener, ”Son genel seçimlerde 11 milyon oy almış CHP’yi, 5 milyon oy almış İYİ Parti’yi, Millet İttifakı’nın diğer bileşenleri Saadet Partisi ve DP’nin aldığı oylarla birlikte 17,5 milyona vatanını seven seçmenleri nasıl ‘hain’ diye nitelendirebilirsin? 17,5 milyon kişinin talebiyle oluşan birlikteliği nasıl ‘zillet’ diye tanımlarsın? Yıllara dayanan siyasi ferasetinize ne oldu?” dedi.

    İmamoğlu ile nerede tanıştığını anlattı

    Yerel seçimlerin ”beka sorunu” haline getirilmesini de eleştiren Akşener, ”Bakın burada hem İYİ Parti’nin hem de CHP’nin İstanbul adayları var. Hangisinin Türkiye’nin bekasına yanlışı olmuştur” dedi. Ekrem İmamoğlu’yla tanışmasını anlatan Akşener, ”Önce bir parantez açayım. Ekrem İmamoğlu ile çok sevdiğim arkadaşım, MHP İl Başkan yardımcısı kardeşim Ali İmamoğlu’nun cenazesinde tanıştım. ‘Öz amcası bizdendur’. Allah rahmet eylesin. O zaman belediye başkanı değildi. Sonra belediye başkanı seçildi. Beylikdüzü’nde Türkiye’nin bekasına yönelik bir yanlış yaptı mı? Ekrem Bey İBB’yi aldığı zaman neyin bekasına sebep olacak? Hiçbir şeyin” diye konuştu. Daha sonra Akşener, adayları sahneye çağırdı. İmamoğlu, Akşener ve diğer adaylar el ele tutarak partilileri selamladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir