• HUZURLU AVCILAR

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan sosyal medyadan yaptığı açıklamada göreve geldiği günden beri Avcılar'ın huzuru için koordineli şekilde çalıştıklarını belirtti.

  • Kaymakam Doğan Avcılar’ın İstanbul’un en iyi ilçelerinden biri olduğunu söyledi. Hırsızlıkların azaldığını, uyuşturucu ile ciddi mücadele ettiklerini belirtti.

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ‘Biz geldiğimizde 17 adet kumar merkezi olan tombalacılar vardı. Hepsini bitirdik. 2017 yılının ilk 8 ayında uyuşturucu ile ilgili 450 civarında gözaltı oldu. 110 satıcı tutuklandı. Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda İstanbulda en iyi ilçelerden biriyiz. Hırsızlık geçen seneye göre % 30 daha azaldı. Çünkü devriyelerimiz etkin çalışıyor’ dedi.

    FUHUŞ MERKEZLERİNİ KAPATTIK

    Günü birlik evlerede operasyonlar yapıldını söyleyen Kaymakam Doğan, ‘Avcılar’da masaj salonu adı altında açılan fuhuş merkezlerin kapattık. Günü birlik evlere komisyon kurup 5’er bin lira ceza verip mühürledik. Fuhuş yerlerinin tamamını kapattık. Kapanan her yeri tekrar açılmış mı diye her gün kontrol ediyoruz.  Dilencileri, mendil satan çocukları, cami önlerinden sokaklardan topluyoruz. Daha bir çok konuda en başarılı ilçelerden biriyiz. Bunları yazma nedenim bir konuda paylaşım yaptığım zaman sanki sadece onunla ilgileniyormuşuz gibi zaman, zaman yorumlar yapan oluyor. Biz devletin olması gereken her yerde çalışıyoruz. En üst sorumluluk bilinciylemış gibi yapmıyoruz. İşimize dört elle sarılıyoruz’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir