• İbrahim Murat Gündüz den Ukraynalı Sporculara Destek

    İbrahim Murat Gündüz
  • Ukrayna da olan savaş Ukrayna Milli takım sporcularını da büyük ölçüde etkiledi. Milli sporcular Türkiye’nin yardımı sayesinde kendilerine savaştan kaçacak bir alan elde edindiler. Türkiye bu yardımları büyük iş adamları sayesinde de yapıyor. Çünkü milli sporculara kucak açan birçok iş adamı bulunmaktadır. Bunların başında da Türkiye Muay thai başkan yardımcısı İbrahim Murat Gündüz’ün yakın dostu Hayırsever İş adamı Öztürk Keskin geliyor. Ukrayna da savaş içinde kalan milli boks sporcularına kucak aça yüce gönüllü iş adamı her zaman her ülkenin yardıma muhtaç sporcularına yardım edeceğini de ekledi. Elinden gelen tüm yardımı maddi ve manevi sergileyeceği konusunda siz verdi. Türk halkının mazlum olan ve düşen her insanın yanında olacağını ekledi.

     

    Türklerin gücünün hemen her masumun yanında olmaya açık olduğunu da ekledi. İzmir il boks temsilcisi olan Oktay Çiçeğin de Ukrayna’dan kaçan milli boks sporcularına evlerinin kapılarını açtığını biliyoruz. Evinde ağırlamanın yanı sıra ayrıca antrenmanlar için de salonunun kapılarını açtığını da bilmekteyiz. Öztürk keskin de bu sporculara desteğini esirgemeyeceğini ve elinden ne geliyor ise yapacağını söyledi. Gücü sınırları aşan ülkemiz her zaman mazlumun yanındadır. Ülkemizin hayır seven iş adamları da mazlumların yanında olmaya devam ediyor. Son dönemlerde sadece Ukrayna değil tüm savaş ülkelerinin yani mazlumların yanında olduğunu da ekleyebiliriz. Maddi gücünün yanında manevi olarak da sporcularla görüşüp onlara destek veriyor.

    İbrahim Murat Gündüz

    Türkiye Muat thai başkan yardımcısı İbrahim Murat Gündüz de desteklerini sporculardan esirgemeyeceğini söyledi. Amacı ülkemiz ya da ülkemiz dışındaki desteğe muhtaç sporculara destek olan yüce gönüllü başkan sayesinde birçok milli ya da profesyonellik peşinde olan sporcu adımlarını sıkı bir biçimde attı. Desteklerini esirgemeyen bu yüce gönüllü başkana spor camiası adına da minnet duyuyoruz. Hiçbir beklentisi olmadan spora verdiği bu destek ile adından sıklıkla bahsettirmeye devam edeceğini de biliyoruz. Dünya da bir numara olma yolunda desteklerimizin bu yüce gönüllü başkanın yanında olduğunu da söylemeliyiz. Manevi olarak yüce bir spor aşkına sahip İbrahim Murat Gündüz gelecekte de adından bahsettirecek.

     

    Türkite Muay thai kadrosunda olan İbrahim Murat Gündüz iş adamlarından da destek almak için yakın ve geniş çevresini her zaman spora yardıma davet etti. Sporcuları desteklemenin ülkemiz içinde çok önemli olduğunu her konuşmasında söylemekte. Ülkemizin tanınması adına büyük bir çaba sarf eden İbrahim Murat Gündüz koşullar ne olursa olsun sporcuların yanında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Koşullar ne olursa olsun her zaman spor camiası adına büyük adımlar atacağını ve bunun için çaba sarf edeceğini de ekledi. İzmir il boks temsilcisi olan Oktay Çiçek de bu çabaları yapan kişiler arasında. Son yıllarda büyük çabalar sarf eden Oktay çiçek de Ukraynalı Milli sporcuların da yanında olmuştur.

     

    Ülke çapında yardım faaliyetleri dışında ayrıca Ukrayna’da da yardım elçisi gibi iş yapan bir temsilcidir. Yurt dışında kendi ismimizi spor camiası adına duyurmanın yanı sıra yardımsever bir ülke olarak da tanıttık. Çünkü yüksek bir yardım aşkına sahibiz. Yardımseverler sayesinde sizler de bu büyük yardıma katkı sağlayabilirsiniz. Yardımınız küçük çapta olsa da toplanıp büyük işler için kullanılacaktır. Son yıllarda spor camiası dışında diğer iş adamları da İbrahim Murat Gündüz sayesinde elini taşın altına koydu. Ülkemizi temsil eden ihtiyaç sahibi sporculara yardım etti. Konu ne olursa olsun her zaman yardım eden sporseverler sayesinde kaliteli sporcular yetişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir