27 Temmuz 2024
  • İktidar için değişim

  • Genel seçimlerde Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçimin kaybedilmesinin ardından CHP’ye yönelik yaptığı değişim çağrısı dikkat çekmişti. Kulislerde İmamoğlu’nun bayramdan sonra bir manifesto açıklayacağı, değişim ile ilgili görüş ve önerilerin alınacağı bir internet sitesi açılacağı konuşuluyordu.

    İMAMOĞLU DUYURDU

    Kulislerde bu bilgiler dolaşırken https://iktidaricindegisim.org/ sitesi açılarak yayına girdi.  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından “Değişime davet: CHP’de değişim, Türkiye’de değişim, iktidar için değişim sürecine katılımınızı, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz; https://iktidaricindegisim.org

    https://ekremimamoglu.com” notuyla siteyi kamuoyuna duyurdu.

    “BİZLERLE İLETİŞİM KURMAYA DAVET EDİYORUZ”

    “İktidar için değişim” sloganı taşıyan sitede “Değişerek iktidar olma, ülkemizi demokrasi ve uygarlık yolunda yukarıya taşıma hedefiyle çıktığımız bu yol, tüm vatandaşlarımızın katılımına açıktır. Bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamak, özgür ve müreffeh bir toplum, adil bir paylaşım sistemi ve demokratik bir devlet isteyen her vatandaşımızı bizlerle iletişim kurmaya, aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşılacak form üzerinden değişimle ilgili görüş ve önerilerini paylaşmaya davet ediyoruz” çağrısı yapıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir