27 Temmuz 2024
  • İmamoğlu sen misin? Pek gençmişsin!

    CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçim turu, renkli görüntülerle devam ediyor. Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde esnaf ziyaretine çıkan İmamoğlu, bir sokak simitçisinin tüm ürünlerini alıp vatandaşlara dağıttı.

  • Çiçekçi esnafın hediye ettiği kırmızı gülü küçük bir kız çocuğuna veren İmamoğlu, ”Bize uğramadan geçtin” diyerek peşinden gelen bir esnafın çağrısını kırmayıp geri döndü. İmamoğlu, kuruyemişçi esnafın lokumlardan ”CHP” yazılı ikramını da cadde üzerinde gazetecilere dağıttı. İmamoğlu, eczaneyi ziyaretinde, boğaz ağrısı için kendisine önerilen pastilden aldı. Bir berberde gördüğü çocukla eğlenceli bir sohbete girişen İmamoğlu, ”Saç bitince sosyal medyadan bana fotoğrafını yolla. Ben de kendi hesaplarımdan yayınlayayım” dedi. Yaşlı bir vatandaşın İmamoğlu’na yaklaşıp, ”İmamoğlu sen misin? Pek de gençmişsin maşallah” demesi gülüşmelere yol açtı.

    CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim turuna Sultangazi’nin Cebeci Mahallesi’nde devam etti. İmamoğlu’na, CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Haluk Bozkurt da İmamoğlu ile birlikte tura katıldı. İmamoğlu ile tanışmak için yanına yaklaşan Ali Utku Kahraman (10) adlı çocuk, CHP adayına esnaf ziyaretlerinde bir süre eşlik etti. Bir berber dükkanına giren İmamoğlu, burada saç traşı olan Batuhan Yavuz (11) adlı çocukla da ilginç bir sohbet yaptı. İmamoğlu, ”Saç bitince sosyal medyadan bana fotoğrafını yolla. Ben de kendi hesaplarımdan yayınlayayım” dedi. Yavuz, ”Sosyal medya hesabım yok” deyince berber Mekin Balcı (24), ”Başkanım ben yollarım. Eskiden AK Parti’ye oy veriyordum ama artık size vereceğim. Sosyal medya hesaplarınızı takip ediyorum. Ulaşılabilir olmanız çok hoşuma gidiyor” diye konuştu.

    Renkli görüntüler

    Yol üstündeki dönerciden tadımlık döner yiyen İmamoğlu, kendisini ısrarla babasının işlettiği çay ocağına davet eden Hasan Yıldız’ı kırmadı. Çay ocağında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, ”Sana hayran kaldım” dediği Yıldız’a yüksek özgüvenini devam ettirmesi tembihinde bulundu. İmamoğlu, polis oğlu Bülent Özkan’ı, 2012 yılında Gazi Karakolu’na yapılan silahlı saldırıda şehit veren Ergun Özkan ile de bir süre dertleşti. Baba Özkan, İmamoğlu’na, ”Şehitler arasında ayrım yapıyorlar” siteminde bulundu. İmamoğlu, cadde üzerindeki bir evden kendisine gösterilen ”Hak İçin Ekrem İmamoğlu” yazılı dövizi görünce el salladı. İmamoğlu, simitçi Özcan Yıldız’ın (21) tüm simitlerini satın alıp, vatandaşlara dağıttı. İmamoğlu, çiçekçi esnafın hediye ettiği kırmızı gülü küçük bir kız çocuğuna verdi. Sultangazi Mahalle Muhtarı Zeki Çelik’i de ziyaret eden İmamoğlu, ”Bize uğramadan geçtin” diyerek peşinden gelen bir esnafın çağrısını kırmayıp geri döndü. İmamoğlu, kuruyemişçi Kadir Albayrak’dan (30) aldığı üzerinde ”CHP” yazılı lokumları gazetecilere dağıttı.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir