• İMAMOĞLU’NDAN BAŞKANLARA ZİYARET TURU

    İstanbul'un eski belediye başkanlarına ziyaret turu başlatan CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun ilk durağı Bedrettin Dalan oldu. İmamoğlu cuma günü de Kadir Topbaş'ı ziyaret edeceğini, Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan'dan da randevu talep edeceğini söyledi.

  • CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bugün, İstanbul’un eski belediye başkanlarını ziyaret ediyor. İmamoğlu; ilk ziyaretini, adı geçtiğimiz aylarda MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için de geçen eski başkanlandan Bedrettin Dalan’a yaptı.

    Ekrem İmamoğlu, Dalan’ı Mütevelli Heyeti Başkanlığı yaptığı  Yeditepe Üniversitesi’ndeki makamında ziyaret etti.

    Sıcak bir havada geçen ziyarette konuşan Dalan “Hata yapmamak için, İstanbul’da yanlış yapmamak için tecrübe sahibi insanları dinlemek iyidir. Tecrübeler yanlışı azaltır. Siz de bu sebeple geldiniz teşekkür ederim. Ama her aday böyle ziyaretler yapmalı. Umarım hepsi yapar. İstanbul yaz boz tahtası olacak bir yer değil. İstanbul’da trafik ve gökdelenlerden şikayetçiyim.” dedi.

    “CUMA GÜNÜ DE TOPBAŞ’I ZİYARET EDECEĞİM”

    Ekrem İmamoğlu da “Ziyaretlerim kıdem sırası ile sürecek. Buradan sayın Nurettin Sözen’e gideceğim. Cuma günü de Sayın Kadir Topbaş ile bir araya geleceğiz. Hatasız olamayabiliriz ama hataları en aza indirmek için değerli tecrübelerden yararlanmalıyız” dedi.

    İmamoğlu gazetecilerin “Cumhurbaşkanı da aynı zamanda eski İBB Başkanı. Ziyaret edecek misiniz?” sorusuna ise “Randevu talebinde bulunacağım.” diye yanıt verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir