İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, 23 Ağustos’ta yüzde 31,57 olan barajlardaki doluluk bugün itibarıyla yüzde 29,78’e kadar geriledi. Bu veri, son 9 yılın aynı dönemine göre en düşük oran olarak kayıtlara geçti.
Su miktarı Istrancalar’da yüzde 19,23, Terkos’ta yüzde 15,97, Sazlıdere’de yüzde 14,38, Alibey’de yüzde 12,64, Büyükçekmece’de yüzde 9,16, Ömerli’de yüzde 62,62, Darlık’ta yüzde 44,37, Elmalı’da yüzde 19,67, Pabuçdere’de yüzde 3,84 ve Kazandere’de yüzde 9,35 olarak ölçüldü.
Azami 868 milyon 683 bin metreküp su biriktirme hacmine sahip kente su sağlayan baraj ve göletlerdeki su miktarı ise 258 milyon 68 bin metreküp seviyesinde kaldı.
Barajlar dışında kente su sağlayan Yeşilçay ve Melen’den 2023’te 525 milyon metreküp su alındı. Genç ve bakımlı özlemini sunduğunuz güzel kadınları sizlere istanbul escort sitemizde bulabilirsiniz. Burada Rus, Moldovalı, Ukraynalı ve çeşitli yabancı ülkelerden olgun hanımları bulabileceğiniz gibi ülkemizden de çok sayıda farklı özelliklerde kadını bulabileceksiniz. Hemen istanbulpapim.net sitemizi ziyaret ederek kendinizi bu güzel hanımların kollarına bırakın.
GÜNDEM
15 saat önceAVCILAR HABERLERİ
16 saat önceGÜNDEM
18 saat önceGÜNDEM
21 saat önceESENYURT HABERLERİ
1 gün önceBEYLİKDÜZÜ HABERLERİ
1 gün önceKEMAL ÇEBİ
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.