• KADIOĞLU BÜYÜKÇEKMECE’DE

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Büyükçekmece Yerel Yönetimler Danışma Meclisi’ne konuk oldu.

  • AK Parti Büyükçekmece İlçe merkezindeki yerel yönetimler danışma meclisine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı İlker Gürbüz, Büyükçekmece Belediyesi meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

    Değerli ağabeyimizin projelerini örnek alacağız

    Büyükçekmece halkı için her zaman hizmete hazır olduklarını dile getiren İlçe Başkanı İlker Gürbüz, “Büyükçekmece’de iktidara geldiğimiz zaman biz de değerli ağabeyimiz, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun projelerini örnek alarak Büyükçekmece için en iyilerini yapacağız” dedi.

    “Her noktaya ulaşmalısınız”

    Büyükçekmece’deki danışma meclisine konuk olan Başkan Kadıoğlu, “15 Temmuz ve sonrasında meydanlarda göstermiş olduğunuz duruştan dolayı sizleri tebrik ediyorum.  Sizleri çok enerjik ve azimli görüyorum. Şuanda bulunduğumuz durumu değerlendirerek gecemizi gündüzümüze katarak bu ilçeyi AK Partinin hizmetleriyle buluşturmalıyız. Bu ilçenin her noktasına ulaşmanız lazım. Burada yaşayan her vatandaşın sorunlarını sıkıntılarını dinlemeniz gerekir. Rabbim yardımcınız olsun. Danışma meclisiniz hayırlı olsun” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir