• KINALARINI TOPRAK ANA YAKTI

    Avcılar Belediyesi, 1 günlük temsili askerlik yapacak engelli vatandaşları için ‘Kına Gecesi’ düzenledi.

  • Avcılar Gümüşpala Paşaeli Parkı Gönül Davet Salonunda gerçekleşen geceye katılan Avcılar’ın ‘Engelsiz Mehmetçikleri’ gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadı. Kına gecesine katılan vatandaşlar, Avcılar Belediye Konservatuarı öğretmenlerinin yaptığı müzik eşliğinde mini bir konserin tadını çıkardı. 1 günlük temsili askerlik yapacak olan Mehmetçiklere kına yakılırken aileleri de duygusal anlar yaşadı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de özel hemşehrilerim diye hitap ettiği gençleri bu mutlu gününde yalnız bırakmazken, Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan da davetliler arasındaydı.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı konuşmasında; “Avcılarlı hemşehrilerimizle birlikte, bir günlük temsili askerlik yapacak olan gençlerimizin heyecan ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Engelsiz Belediyecilik anlayışımızla özel hemşehrilerimizin her alanda her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

    Kınaları yakılan Mehmetçikler ise Avcılar Belediye Binası önünden, kortej eşliğinde Barış Manço Kültür Merkezinden hareket edecek araçlara kadar yürünerek askere uğurlanacaklar.

    2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir