26 Temmuz 2024
  • Kırklareli halkı istedi Serdar Türker bağımsız belediye başkan adayı oldu

  • Kaynarca’da başarılı projelere imza atan kamuoyu ve genel merkezin oylarıyla birinci çıkan, fakat adil olmayan bir ön seçimle ikinci olan Türker, Kırklareli’nde dayatmalara son vermek, Kırklareli’ne hizmet etmek için bağımsız aday olarak yola çıktı.

    HİÇ KİMSEDEN PARAYLA OY İSTEMEDİM

    Halsızlıklar karşısında duran, hizmetten başka bişey düşünmeyen Türker adaylık açıklamasında önemli mesajlar verdi. Türker: “Şu an Cumhuriyet Halk Partisi mensubu olarak değil de, Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Şunu söylemek isterim ki, genel merkezin yapmış olduğu bütün anketlerde birinci çıktım. Halka sorulduğunda yine birinci çıktım. Fakat buna rağmen tekrar bir ön seçim talebi oldu. Buna da saygı duyuyorum dedim. Ancak malumunuz sizler de gördünüz. Adil olmayan bir ön seçime girdim. Ben hiç kimseyi ekmeğiyle, işiyle aşıyla tehdit etmedim. Hiç kimseden parayla oy istemedim. Sadece değerli üyelerimize güveniyorum dedim. Hala da aynı şeyi söylüyorum, bana oy veren ya da vermeyen bütün üyelerime sonsuz saygı duyuyorum” dedi.

    HALKIN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI

    Rekor oyla Kaynarca’yı kazanan Türker: “Eşit ve adil olmayan seçim sonucunda yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’nde emek veren, bu yolda Türkiye genelinde rekorlar kırarak yüzde 72 oy oranıyla seçim kazanmış bir siyasetçi, bir Belediye Başkanı olarak bugün karşınızda Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak çıktım. CHP’ye onca emeğin ardından, onca çabanın ardından, bağımsız aday olarak karşınızdayım. Halkımın. Kırklarelili vatandaşlarımın. Bana duyduğu güveni biliyorum. Sizin Kırklareli’nde değişim istediğinizi farkındayım. Halk ne derse o olur. Ben her zaman halkıma güvendim. Halkımın sağduyusuna, halkımın vicdanına güvendim. Çünkü belediye başkanı, şehrin emini demek. Belediye başkanı dürüstlüğü ile çalışkanlığıyla, aile yapısıyla topluma rol model olan, kişiliği ile örnek olan kişi kişilerdir. Ben halkın başkanı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

    BU DESTAN DA YAZILACAK ÇOK SAYFA VAR

    Kaynarca’da sağladığı başarıyı Kırklareli’ne de taşımak isteyen Türker: “Ben Serdar Türker. Yaptıklarıyla, faaliyet gösteren başarılarıyla, öne çıkmış bir aday olarak, çalışma şekliyle dürüstlüğünle karşınızdayım. Sizinle bu yolda çok şeyler başaracağımıza inanıyorum. Unutmayın, halk siyasetin üstündedir. Halkın her zaman siyasetin üzerinde olduğunu ve bu nedenle Kırklarelimize daha iyi, daha doğru, daha şeffaf ve en önemlisi daha adil bir hizmet için Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Kırklarelimizin gelişimi refahı için çalışmaya devam edeceğim. Bu hikaye daha yeni başlıyor. Bu destan da yazılacak çok sayfa var. Çok işimiz var. Vaktimiz sınırlı. Kırklarelimizin kaybedecek zamanı yok” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir