• KIYASIYA MÜCADELE BAŞLADI

    Çatalca 18. Erguvan Festivali bünyesinde düzenlenen ve İTO Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen '’ Voleybol Turnuvası’’ yapılan ilk karşılaşmalarla başladı.

  • Çatalca 18. Erguvan Festivali kapsamında birlik beraberlik ve kaynaşmanın sağlanması, spora ve spor dallarına olan ilgi ve sevginin artması amacı ile düzenlenen spor müsabakalarından biri olan “Voleybol Turnuvası ” başladı.

    9 Voleybol takımının yer aldığı turnuvada, ilk tur tek maçlı eleme, ikinci tur ise guruplarında ilk ikiye giren takımlar yarı finalde çapraz olarak karşılaşacak. Rakiplerini eleyen takımlar 28.08.2017 Pazartesi günü finalde karşılaşacak.

    Spor dostluk ve paylaşmaktır

    Çatalca’da çocuklara, gençlere ve vatandaşlara yönelik spor etkinliklerini artırarak devam ettiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Sporun dostluk ve paylaşmak olduğunu bu tür turnuvalar ile daha iyi kavrıyoruz ve çocuklarımıza, gençlerimize doğru yönde örnek oluyoruz. İlçemizdeki gençlerin bir araya gelerek birbirini tanıması, takım çalışması ve mücadele azimlerinin gelişmesi, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşması, sportif ve sosyal faaliyetlere özendirilmesi amacıyla düzenlediğimiz turnuvalarımıza katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir