• Kordonboyu Sosyal Tesisi için geri sayım başladı

    Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’ye kazandırdığı en prestijli yatırımlardan biri olan Kordonboyu Sosyal Tesisi’ni denetledi.

  • Büyükçekmece’de sosyal hayatın daha da canlanması ve vatandaşların çeşitli aktivitelerle zamanlarını değerlendirebilmeleri için harekete geçen Başkan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesisi projesini hayata geçirdi.

    Yeşil alanlarıyla da fark yaratacak

    Kordonboyu’nda eski adıyla “eğlence merkezi” olarak bilinen işyerlerinin Büyükçekmece Belediyesi’nce restore edilmesinin ardından ilçe muhteşem bir sosyal tesise kavuştu. Tamamlanmakta olan sosyal tesisin park ve peyzaj çalışmalarını denetleyen Başkan Akgün, tesisin yeşil alanları ve parklarıyla da fark yaratacağını belirtti. Ayrıca sosyal tesisin bahçesinde yer alan süs havuzu ve çocuk oyun grubu da vatandaşlardan büyük ilgi görecek.

    Her yaştan vatandaşa hitap edecek

    Kordonboyu Sosyal Tesisi, bugüne kadar hayata geçirilen en fazla sosyal imkana ve çeşitliliğe sahip proje olacak. Tesis her yaş grubu düşünülerek projelendirildi. Tesis, 370 metrekarelik restaurant, 510 metrekarelik kafe, 210 metrekarelik bar, 190 metrekarelik Taksim Kıraathanesi, 200 metrekarelik fitness salonu, soyunma odaları, mescit, kadın ve erkek kuaförü, çocuk oyun alanları, geniş bir bahçe, süs havuzu, 662 metrekarelik dört dükkan ve daha pek çok farklı özelliği bünyesinde barındırıyor.

    “Heyecan verici bir proje oldu”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesisi’nin kendisinde büyük bir heyecan uyandırdığını belirterek;Büyükçekmece ailemiz için modern ve farklı bir sosyal tesisi hayata geçiriyoruz. Benim ve ekibim açısından da heyecan verici bir proje. Büyükçekmece’nin eşsiz sahilinin yıldızı olacak olan Kordonboyu Sosyal Tesisi’ni Büyükçekmece ailemizle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Şimdiden hayırlı olasını diliyorum şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir