• Koronavirüs AVENDER’in iyiliklerini durduramadı

    İyiliği tüm Türkiye’ye yayılan AVENDER üç ailenin daha yardımına koştu. Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar Avcılar iki aileye, Esenyurt'ta da bir ailenin yatak odası takımı, iki buz dolabı, çift kişilik yatak ve halılarını temin etti.

  • İyiliği tüm Türkiye’ye yayılan AVENDER üç ailenin daha yardımına koştu. Dernek Başkanı Ahmet Halit Vardar Avcılar iki aileye, Esenyurt’ta da bir ailenin yatak odası takımı, iki buz dolabı, çift kişilik yatak ve halılarını temin etti.

    Avcılar Engelliler Derneği yardıma ihtiyacı olan ailelerin derdine derman oluyor. Avcılar iki aileye, Esenyurt’ta da bir ailenin yatak odası takımı, iki buz dolabı, çift kişilik yatak ve halılarını temin eden Başkan Vardar, AVENDER olarak Avcılar’da, İstanbul’da ve hatta Türkiye’de bize yardım çağrısında bulunan ailelerimizin yardımına koşuyoruz. Bugün hayırsever vatandaşlarımız tarafından üç ailenin daha yüzünü güldürdük. Pandemi, koronavirüs demeden elimizden geldiği kadar bize ulaşan, bizden yardım isteyen ailelerin yardımına koşuyoruz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir