• Koronavirüse rağmen korsan ev partisi yapmışlardı… Başkan Akgün o mekanı mühürledi

    Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yasakları çiğneyen gençler mekanlar kapalı olunca Büyükçekmece'de kiraladıkları bir mekanda ev partisi düzenledi.  Olayın ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla o mekan mühürlendi.

  • İçişleri Bakanlığı da, koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye genelindeki tüm pavyon, diskotek, bar ve gece kulüplerin geçici süreliğine faaliyetlerini durdurmuştu. Bir grup genç Büyükçekmece’de kiraladıkları bir mekanda insan hayatını hiçe sayarak parti düzenlediler. Koronavirüs salgınına rağmen umarsızca yapılan partide gençler, eğlendikleri anları sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı.

    Cahil cesareti mi desek, ne desek boş

    Olayın ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı paylaşımda: “Cehalet, bencillik ve sorumsuzluk maalesef her yerde. Haftalardır belediyemiz dahil tüm kamu görevlileri gece gündüz halkımız için çalışıyoruz ve Büyükçekmece’m böyle bir şuurusuzlukla ülke gündeminde. Keyif için yapılacak iş mi bu? Bu yapılan “korsan ev partisi” günlük kiralanan bir mekanmış. Mekan mühürlendi. Cahil cesareti mi desek, ne desek boş. Hepimizi şaşırtan ve üzen bu davranışın tekrarlanmamasını dileriz’ ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir