• Mansur Yavaş bir sözünü daha tuttu, dar gelirliye aylık 100 TL’ye kiralık ev verilecek!

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 18 yıldır atıl duran Mamak Eserkent Sosyal Konutları’nı yenileterek dar gelirli yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara kiralık olarak aylık 100 TL’ye verilmesi için harekete geçti.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye devam ediyor. Başkentlilerin hayatını kolaylaştıran özellikle de dar gelirli vatandaşların ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalara imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, aylık 100 TL’ye kiralık sosyal konut projesini de hayata geçirdi.

    ‘DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’

    Geçmiş dönemde yapılan ve 18 yıldır atıl durumda bulunan Mamak Eserkent Sosyal Konutlarını yenileyerek oturulabilir duruma getirdiklerini belirten Başkan Yavaş, bu konutların dar gelirli yeni evli çiftler ile 65 yaş üstü vatandaşlara 100 TL’den kiraya verileceğini açıkladı.

    “Bu 29 Ekim’de her hanede çifte bayram yaşansın istiyoruz. Mamak’ta yapılan ve 18 yıldır çürümeye terk edilen 400 adet 1+1 konutun tamamını yeniledik. Yeni evli çiftlerimize ve 65 yaş üstü vatandaşlarımıza çok uygun fiyata kiralayacağız” diyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda konutların açılışını yapan Başkan Yavaş bu sözünü de tuttu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir