• Mark Zuckerberg Messenger’da ekran görüntüsü almayın diye uyardı

  • Meta CEO’su Zuckerberg, Facebook Messenger’da sohbetler için yeni özelliği duyurdu. Buna göre, artık Messenger’daki şifreli sohbetlerde gönderilen kaybolan mesajın ekran görüntüsü alındığında uygulama, göndericiye bildirimle haber verecek. Zuckerberg’in yeni güncelleme ile ilgili paylaşımına göre, Messenger’a yönelik yeni bir güncelleme sayesinde sohbetlerin görüntüsü bir başkası tarafından kaydedildiğinde kullanıcılar bilgilendirilecek.

    Zuckerberg, eşi Priscilla Chan’la yaptığı konuşmanın ekran görüntüsüyle birlikte, “Uçtan uca şifreli Messenger sohbetlerine dair yeni güncelleme sayesinde biri, kendi kendine kaybolan mesajın ekran görüntüsünü aldığında size bildirim gelecek” dedi.

    CEO, “Ayrıca şifreli sohbetlere GIF’ler, çıkartmalar ve tepkiler de ekliyoruz” diye devam etti.

    EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINDIĞINDA BİLDİRİM GİDECEK

    Duyuru, yaygın kullanılan Facebook Messenger platformunda, kullanıcıların mesajlarını kendi kendine yok olacak biçimde ayarlamasına imkan tanıyan bir güncellemeyi takip ediyor. Independent Türkçe’nin USA Today’den aktardığına göre, özellik şimdilik ABD’de kullanıma sunuldu ve önümüzdeki haftalarda Avrupa’daki Facebook kullanıcılarına açılması bekleniyor.

    Rakip mesajlaşma platformları halihazırda kullanıcı mesajlarının kendi kendine kaybolması seçenekler sunuyor ve konuşmanın ekran görüntüsü alındığında bildirim gönderiyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir