27 Temmuz 2024
  • MEHMET GENÇ AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

    Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Genç belediye başkan aday adayı oldu. Avcılar Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Genç'e aday adaylık dosyasını teslim eden Genç destek ve dualarınızı bekliyorum dedi.

  • Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Genç belediye başkan aday adayı oldu. Avcılar Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar Genç’e aday adaylık dosyasını teslim eden Genç destek ve dualarınızı bekliyorum dedi.

    300 yıldır Avcılar’da yaşayan Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Genç partisinden Avcılar Belediye Başkan aday adayı oldu. Mehmet Genç, ’20 yıla yakın Avcılar’da siyaset yapmış bir kardeşiniz; Türkiye’de olduğu gibi mazlum coğrafyalarda da her daim umut ışığı olan ve Avcıların da kurtuluşuna çare gördüğüm AK Parti hareketinin bir neferi; Avcılara hizmet etmeyi şiar edinmiş, elini taşın altına koymaya gönüllü bir Avcılar sevdalısı olarak; Avcılar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Destek ve dualarınızı bekler, saygı ve sevgilerimi sunarım’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir