27 Temmuz 2024
  • Avukat Mehmet Yalım: Büyükçekmece’de herkesin oyuna talibim

  • Cumhurbaşkanımızın yolunda yerli ve milli iradeyle yola çıktığını belirten Av. Mehmet Yalım: “Büyükçekmece’de bu dönem Ak Parti kazanacak” dedi.

    31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Av. Mehmet Yalım, ‘Büyükçekmece’de Ak Parti zamanı’ dedi. Geçmiş dönemde Ak Parti Büyükçekmece teşkilatındada görev aldığını belirten Yalım, “Biz her kesimin oyuna talibiz. Büyükçekmece’de iktidar olacağız” diye konuştu.

    ANADOLU VE TRAKYA’YI BİRLEŞTİREN TEK ADAY

    Anadolu ve Trakya’yı birleştiren aday olduğunun vurgusunu yapan Av. Mehmet Yalım: “Biz Anadolu ve Trakya’nın birleştirici adayıyız. Her kesimin oyunu alıyoruz. Vatandaşlarımız biz sahadayken çok büyük ilgi gösteriyor. Bizim adayımız sensin diyorlar. Trakyalısı da, Anadolu insanıda hepsi destekliyor. Bu desteklerle birlikte bizde burada seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

    MUHTARLARA ÇIKARMA YAPTI

    Büyükçekmece’de 24 mahalle muhtarını tek tek ziyaret eden Yalım: “Biz muhtarlarımızı sadece seçim döneminde değil her zaman ziyaret ediyoruz. Muhtarlarımızın her zaman yanında olacağız. Ülkemizin en köklü ve en temel yerel yönetim birimlerinden biri olan muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, kamu kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü kuran seçilmiş yöneticiler olarak demokrasi zincirinin en önemli halkalarındandır. Birlikte çalışacağız” dedi.

    ANAHTARI CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’A TESLİM EDECEĞİZ

    Ak Parti Büyükçekmece’de birlik ve beraberlik içinde olduklarını belirten Yalım: “Biz Edirnelinin de, Sivaslının da Karadenizlinin de Trakyalının da oyuna talibiz. Bu dönem Büyükçekmece büyük değişimi gerçekleştireceğiz. Büyükçekmece’nin esnafını, muhtarını, sivil toplum kuruluşlarını her zaman gezen biriyim. Onların nasıl bir Büyükçekmece istediklerini biliyorum. Büyükçekmece’ye Ak belediyecilik gelecek. Allah’ın izni ile buranın anahtarını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz” dedi.

    HİZMETKAR OLMAYA GELDİM

    Büyükçekmece’de görevi vazife bildim diyen Yalım: “Biz Büyükçekmece’ye hizmet etmek için yola çıktık. On beş senedir Büyükçekmece’de yaşıyorum. Burada siyaset yapıyorum. Birleştirici güç olarak yola çıktım. Yeni bir belediyecilik anlayışını Büyükçekmece’ye kazandıracağız. Projelerimiz hazır. Cumhurbaşkanımızın Ak belediyecilik geldiğinde, hükümet yatırımlarını bizzat Büyükçekmece’de hayata geçirecek. Küçükçekmece’den Büyükçekmece’ye kadar tünel projelimiz var. Bu sayede e-5’teki trafik sorununuda çözeceğiz. Halka dokunan projelerimiz hazır. Yola çıktı. Geliyoruz” ifadesini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir