26 Temmuz 2024
  • Meral Akşener: Muharrem kardeşime oy istiyorum

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Esenyurt’ta vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi. İyi Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’a destek isteyen Akşener, “Sorunların çözümü Muharrem Yıldız’da” dedi

    MUHARREM KARDEŞİME OY İSTİYORUM

    İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Buğra Kavuncu’ya ve Esenyurt Belediye Başkanı Adayı Muharrem Yıldız’a oy isteyen Meral Akşener; “Esenyurt Belediye Başkan Adayımız, inşallah belediye başkanımız olacak Muharrem kardeşime oy istiyorum. Aynı zamanda Buğra Kavuncu’ya oy istiyorum büyükşehirde ve bunun neticesinde göreceksiniz. Her ikisi de çalmayacak çaldırmayacak. Zaten yaparsanız koparırım kulaklarınızı. Çünkü kefalet koyuyorsun, yamuk çıkıyor kardeşim. Sonradan öğreniyorsun. Getiriyorlar bir bakıyorsun ana neler yapılmış… Onun için hür ve müstakiliz. Başkasının önerdiği hiç kimsenin arkasında durmayacağız. Kendi partililerimiz, kendi kardeşlerimizin arkasında duracağız. Yamuk yaptıkları zaman da kulaklarını koparacağım. Seçmenden istediğim şudur; çalmayacak, çaldırmayacağız. Senin derdini dinleyecek, lügatlı lügatlı konuşmayacak, sosyal belediyecilik yapacak, İstanbul’a hizmet edecek belediye başkanı adaylarımıza oy vereceksiniz. İli tarafın da kulağını hadi koparmayın, morartacaksınız.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

    ELİMİZİ GÜÇLENDİRİN

    Akşener Esenyurt’ta bir restoranın camında “Esencılıs” yazdığına dikkat çekerek; “Bunun anlamı ne? Bunun anlamı aşırı derecede sığınmacının yer aldığı bir ilçemiz olması. Aşırı derecede düzensiz göçün yer aldığı, yığıldığı bir ilçemiz olması ve bunun getirdiği güvenlik sorununun, bunun getirdiği gençlerimiz arasındaki uyuşturucu sorununun had safhada oluşu. Betonlaşmanın had safhada oluşu… Otelde kaldık, kıldık namazlarımızı geliyoruz buraya. 10 dakikalık yolu 25 dakikada geldik. Demek ki beton yığınının içinde bir de ne var? Trafik var. Düzensiz göç, düzensiz trafik ve mahvolan, mahvedilen gençler. Bütün bunların düzeltilebilmesi için önce Esenyurt’ta, sonra büyükşehirde İYİ Parti’ye oy vermenizi rica ediyorum. Elimi güçlendirin, elimi tutun ki nasıl düzeldiğini görün.” şeklinde konuştu.

    BİZİ ENGELLEMEK İÇİN OYUNLAR OYNADILAR AMA TUTMADI

    Esenyurt iki kutup arasında sıkısmış kalmıştı. Ama biz buna izin vermedik ifadelerini kullanan İyi Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, “İyi Parti ve Muharrem İnce olarak bu iki kutup arasında sıkışmaya dur dedik. Bizim ve partimiz üzerine oyunlar oynamaya kalktılar. Bizi engellemeye çalıştılar. Parti içindeki arkadaşları istifaya zorladılar. Bizim saha inmemize neden olmak istediler. Ama yanıldılar. Çok kısa zaman içerisinde hazırlıkları tamamladık. Seçim kampanyasına başladık ve çok hızlıca sahaya indik. Bizden şunu bekliyorlardı. Muharrem Yıldız panikleyecek ve alana inemeyecek. Öyle olmadı. Sahalara gümbür gümbür inerken birilerini korku saldı. Korkunun icele faydası yok. Esenyurt Muharrem Yıldız ve İyi Parti ile iktidar olmak istiyor” diye konuştu.

    BİZ ESENYURT’LA İTTİFAK YAPTIK

    Herkes birileriyle ittifak yaptı diyen Muharrem Yıldız, “Biz Esenyurt’la ittifak yaptık. Esenyurt’ta her kesimi kucaklayacak bir kadro ile yola çıktık. İttifak oluştururken biz bir kırmızı çizgimiz vardı. Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı olacak. Cumhuriyetle meselesi olmayacak. Vatanın bölünmez bütünlüğü, bayrağımızla ve milletimizle meselesi olmayacak. Biz on gündür sahadayız ve akın akın insanların gelişi, bizleri karşılamaları, her evde bizleri konuşmaları bizim ne kadar doğru bir şey yaptığımızı gösteriyor. Esenyurt bizim evimiz. Evimize sahip çıkmak zorundayız. Esenyurt’ta mülteci, terör, uyuşturucu ve buna benzer sıkıntılarımız var. Bunları temizlemek için Esenyurtlulara söz verdim. Çocuklarımızın oyun alanlarını elinden aldılar. Beton yığınına çevirdiler. Burdan şunu demek istiyorum. Kıymetli Esenyurtlular: Ak Parti’yi denediniz. CHP’yi denediniz. Denenmeyen ve özellikle Esenyurt’ta 1986 yılından bu yana. Halkın içinden. Halkı tanıyan bir Muharrem Yıldız var. Denenmeyen biz kaldık. Sıra bize geldi. Herkese bir şans verdiniz. Artık bizim şansımızı teslim edin. Esenyurt’un öz evladına bir şans verin. Esenyurt’un tamanını kucaklayan genç ve dinamik bir kadroyla yola çıktı. Sizlerin desteğinizi ekliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir