26 Temmuz 2024
  • Mesut Üner: Laf söyleyerek değil hizmet ederek cevap veriyorum

  • Açılış törenine, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Süleyman Soylu ve Seda Gören Bölük, Ak Parti Medya Başkan Yardımcısı Tülay Kaynarca, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

    AYRIMCILIK YAPMADIK

    Çatalca’ya bir çok projeyi kazandıran Mesut Üner konuşmasında, “Bu kadar eser yaptık. Ama yine bir şekilde bizlere laf söylemeye çalışıyorlar. Ama hiç merak etmesinler ben onlara laf söyleyerek değil hizmet ederek cevap veriyorum. Kimse merak etmesin. Bizim kafamızın arkasında ikinci bir plan olsaydı bugün en güzel yaptığımız yerlerin birine Cem Kara ismini vermezdik. Biz ayrımcılık değil. Çatalca’yı bütün düşündük. Hiç merak etmesinler Çatalca’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.

    İSTANBUL’DA TECRÜBE KONUSUNDA İLK 5’E GİRERİM

    Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, eski iş hanlarının yüksek deprem riski taşıdığını belirterek, bu durumu kabullenilemez bulduklarını ve modern bir ticaret merkezi inşa etme kararı aldıklarını söyledi. Üner, “Biz size söz verdik. Verdiğimiz bütün sözleri yerine getirdik. Allah bugün bize hem eser belediyeciliği hemde hizmet belediyeciliği yapmayı nasip etti. Biz öyle konuşurken iş olsun diye söylemeyiz. 38 vaatte çıktık, 147 proje yaptık. Çünkü Çatalca’da yola çıkarken hep şunu söylemiştik. Çatalca’ya hizmet vermek gerekiyor. Yatırım yapmamız gerekiyordu ve en önemlisi eser bırakmamız gerekiyordu. Söz verdiğimden fazlasını hayata geçirdik. Daha hâlâ temel atıp bitirmiş olduğumuz projeler ve açamadığımız bir sürü tesisimiz var. İstanbul’da tecrübe konusunda ilk 5’e girerim. 1998 yılından beri belediyecilik yapıyorum” ifadesini kullandı.

    47 İŞ YERİ BULUNUYOR

    Çatalca’nın ekonomik ve sosyal hayatına önemli bir ivme kazandıracak olan ticaret merkezi toplamda 8500 metrekarelik bir alan içerisinde, 47 işyerine ev sahipliği yapacak. Binanın en büyük özelliklerinden biri, depreme dayanıklı olması. Böylece, ilçenin yaşadığı coğrafi konumun getirdiği risklere karşı güvenli bir alışveriş ortamı sunulmuş olacak. Ayrıca, teknik alanlarının bulunmasıyla da ticaret merkezi, işletmelerin ihtiyaç duyduğu alt yapı desteğini sağlıyor.

    MODERN BİR YAPIYA SAHİP

    Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yaptığı açıklamada, belediyenin eski iş hanının yüksek deprem riski taşıdığını belirterek, bu durumu kabullenilemez bulduklarını ve modern bir ticaret merkezi inşa etme kararı aldıklarını ifade etti. Yeni ticaret merkezinin, ilçeye modern bir yapı kazandırdığını ve Çatalca halkına daha güvenli ve çağdaş bir alışveriş deneyimi sunacağını vurguladı. Ayrıca, belediyenin daha önce kazandırdığı Millet Bahçesi, otopark, Cumhuriyet Meydanı ve Kaymakamlık Binası ile birlikte, ilçenin modern ve estetik bir görüntüye kavuştuğunu dile getirdi. Üner, tüm Çatalca halkına yeni ticaret merkezinin hayırlı olmasını diledi.

    Açılış töreni sonrası Başkan Üner ve beraberindeki protokol, Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evin birebir aynısı olan Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir