ALTIN 2.240,74-0,11%
BITCOIN 2095486-5,25%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Millet Bahçesi’nde yarışma heyecanı

Millet Bahçesi’nde yarışma heyecanı

Ultimate Ümraniye Koşu ve Bisiklet Yarışı, Ümraniye Millet Bahçesi’nde çok sayıda sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Nefes kesen yarışların startını Başkan İsmet Yıldırım verdi.

ABONE OL
29 Kasım 2021 11:24
Millet Bahçesi’nde yarışma heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye Belediyesi tarafından Ultimate Ümraniye Koşu ve Bisiklet Yarışı’nın bu yıl ikincisi düzenlendi. Ümraniye Millet Bahçesi’nde gerçekleşen yarışlara bu yıl 500 sporcu katıldı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yarışlarda, sporcular sabahın erken saatlerinden itibaren millet bahçesine gelerek, kayıt yaptırdıktan sonra ısınma hareketlerine başladı.

Kıyasıya Mücadele Ettiler

Yarış saatinin gelmesi ile 8 kilometrelik parkurun başlangıç çizgisinde yerini alan sporcular, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın işareti ile yarışa başladı. İlk olarak bisiklet yarışları ile başlayan Ultimate Ümraniye ardından koşu yarışları ile devam etti. Her iki yarış da kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Başkan İsmet Yıldırım da, önce bisiklet yarışına katıldı, ardından Ultimate Ümraniye Koşusu’nda yer aldı. Gün boyunca sporcularla birlikte olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, sporu çok önemsediğini ve her türlü sporu desteklediklerini söyledi. Tüm sporcuları canı gönülden tebrik ettiğini belirten Başkan Yıldırım, her yıl bu tür yarışmalara katılımın daha da artması temennisinde bulundu.

Yarışmanın çok heyecanlı geçtiğini söyleyen Aliye Ayta, bir dahaki yılda bu organizasyona katılmak istediğini söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yarışlar, Başkan İsmet Yıldırım’ın kendi kategorilerinde dereceye giren sporculara kupalarını vermesiyle sona erdi.

Dereceye Girenler

Koşu yarışmasını milli sporcu Halil Yaşın birinci, Fatih Korkunç ikinci, Ömer Altun ise üçüncü olarak tamamladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: