• MUTLULUĞUNUZ EKSİK OLMASIN

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Belediyesi Danamandıra Tabiat Parkı’nda İstanbul Bartınlılar Derneği’nin pikniğine icabet etti.

  • Esenyurt Belediyesi tarafından Silivri’nin Danamandıra Köyü’nde kurulan Esenyurt Belediyesi Danamandıra Tabiat Parkında Bartınlılar doyasıya eğlendi. Bartınlıların düzenlediği piknik programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra Bartın Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman da katıldı.

    Başkan Kadıoğlu; “Yüzünüzden mutluluk eksik olmasın”

    İstanbul Bartınlılar Derneğinin düzenlemiş olduğu piknikte konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bartınlıların ne kadar samimi, içten olduğunu bu ülkenin değerlerine ne kadar bağlı olduğunu bayrağına, vatanına, devletine, milletinin bütünlüğüne ne kadar bağlı olduğunu biliyoruz. Bu birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Yüzünüzden mutluluk eksik olmasın” dedi.

    Başkan Kadıoğlu daha sonra Danamandıra Tabiat Parkında piknik yapan Gümüşhane Kelkit ilçesi Sadak Köyü’nün düzenlemiş olduğu piknik ile Nilüfer Şenliğine de katıldı. Şenlikte Çevre ve Orman Bakanlığının bölge müdürlüğü tarafından yaralı kuşlar tedavi edildikten sonra piknikteki vatandaşların meraklı bakışları arasında tekrar doğaya salındı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir