• Müzik Akademisi genç yetenekleri bekliyor

  • Geleceğin müzisyenlerini yetiştirmeyi amaçlayan ve yeteneklerine göre öğrencilere özel hazırlanan eğitim metoduyla estrüman eğitiminde etkin bir süreç yürüten Müzik Akademisi, yeni eğitim- öğretim dönemine hazırlanıyor. Piyano, Gitar, Keman, Bağlama ve Perküsyon branşlarında eğitim veren Akademide, 2021 – 2022 eğitim yılında Ney, Mey, Kaval, Ud, Duduk, Bas Gitar, Elektrik Gitar,Yan Flüt branşlarında da başvuru doluluk oranına göre eğitim verilmesi planlanıyor.

    Başvurular 26 Eylül’e kadar online devam edecek

    Küçükçekmece’de ikamet eden 8-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlere verilecek müzik eğitimi için yetenek sınavı başvuruları 26 Eylül’de sona erecek. Başvurular, http://kurslar.kucukcekmece.istanbul/kucukcekmece-muzik-akademisi adresi üzerinden online gerçekleştirilecek.

    Profesyonellerden 2 veya 4 yıllık eğitim

    Müzik Akademisi’nde genel yetenek sınavı ile eğitime hak kazanan öğrencilere alanında profesyonel eğitmenler tarafından 2 veya 4 yıllık eğitimler verilmektedir.  Eğitim sürecinde İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Müzik Bölümü ile imzalanan protokol çerçevesinde müzik eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler başarı belgesi almaya hak kazanacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir