• OFSOB ” Oğuz Bağator”dan yeni albüm müjdesi

    Türkçe Rap müziğinin son dönemlerde en çok konuşulan isimlerinden biri olan OFSOB sosyal medya hesabından yeni bir albüm müjdesi verdi...

  • Son dönemin başarılı Türkçe Rap sanatçılarından biri olan ve halen Belçika’da yaşantısını sürdüren Ofsob “Oğuz Bağator” yeni bir albümle müzikseverlerle buluşmanın heyecanını yaşıyor.

    Ofsob henüz daha ortaokul sıralarında iken başladığı rap müziğinde 2020 yılında “Gaza Gelme” adlı ilk teklisi ile müzikseverlerle buluşmuştu. Bu çalışmasının hemen ardından Mvnus ile birlikte “Bu gece” adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturan Ofsob şimdilerde de yeni bir albümün hazırlıklarına başladığını sosyal medya hesabından duyurdu.

    Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Ofsob “Oğuz Bağator” özellikle son dönemlerde Türkçe Rap müziğe büyük bir ilginin olduğuna dikkatleri çekerek “Türkçe Rap’in gelişimi adına bazı durak noktalarının iyi analiz edilmesi gerekiyor. Bilindiği üzere Türkçe Rap ilk olarak Almanya’da yaşayan Türkler arasında yayılmış, daha sonra bu alanda yapılan çalışmaların artmasıyla Türkçe Rap büyük bir gelişim göstermiştir. 90’lı yıllardan itibaren Türkçe Rap, Türkiye’de yaygınlık göstermiştir. Açıkçası Rap, var olan sorunların belirtilmesi adına kullanılabilecek en etkili müzik türleri arasında yer aldığı için bu müzik türünde yaptığım çalışmaların her birinin çok önemli olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda yeni bir albüm çıkarmanın mutluluğunu yaşadığımı ayrıca belirtmek isterim.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir