• ONLAR ÜLKENİN TEMEL TAŞI

    19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, İlçe muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

  • Esenyurt Hasbahçe Cafe-Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt İlçe Müftüsü Dr.Mehmet Müftüoğlu, ilçe daire amirleri, birim müdürleri ve Esenyurt İlçesi 43 mahalle muhtarı katılım sağladı.

    “Muhtarlarımız ülkemizin temel taşlarıdır”

    Esenyurt ‘ta tüm muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz diyerek sözlerine başlayan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci; “ Değerli muhtarlarım sosyal yardımlar hususunda olsun, ihtiyaç ve yardıma muhtaç ailelerimizi, okul çağı gelmiş ve okula gönderilmeyen çocuklarımızı tespit ediyor ve bizlere bildiriyorlar. Muhtarlarımız ülkemizin temel taşlarıdır. Allah’ın izni ile sizlerle daha çok çalışmalara imza atacak ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

    “Tüm muhtarlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”

    “Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’nun şehir dışında olması münasebetiyle Başkanvekili olarak başkanımızın selamlarını iletiyor ve muhtarlar gününüzü kutluyorum” diyen, Esenyurt Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu; “Siz muhtarlarımız ilçemizde bizim gözümüz kulağımızsınız. Birçok konuda bizlere yardımcı oluyor, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sorunlarını gerek siz elinizden geldiğince, gerek ilgili kurumlara bildirerek gideriyorsunuz. Tüm muhtarlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor ve görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

    “Muhtarlarımız ile çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz”

    Muhtarlara hitaben “Biz sizlerle daha güçlüyüz” diyen Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli;

    “Muhtarlarımız ile hep iletişim halinde çalışmalarımızı yürütüyor ve çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Böyle güzel bir organizasyonda emeği geçen ve bugün İl dışında yardımlarına ve çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na ve Esenyurt Kaymakamımız Ekrem İnci’ye teşekkür ediyor ve tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum” dedi.

    Son olarak söz alan Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun; “19 Ekim Muhtarlar günümüzde bizleri unutmayarak kahvaltı programında bir araya gelmemize vesile olan Sayın Esenyurt Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na, Esenyurt Kaymakamımız Ekrem İnci’ye ve bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Becel’e, Milli Eğitim Müdürümüz, Paşali Beşli’ye, daire amirlerimize, birim müdürlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

    Kahvaltı programı ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir’i muhtarlık makamında ziyaret ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir