• PLAKLARDA MİZAH SERGİSİ 17 KASIM’A KADAR AÇIK KALACAK

    Bakırköy Belediyesi Münir Özkul Kültür Merkezi Ergin Gülen Mizah Müzesi’nde(Sayfiye Sok. NO:2 Kartaltepe)  “Plaklarda Mizah Sergisi”,  Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve sanatseverlerin  katılımıyla  açıldı.

  • Mamati Koleksiyonu’nun katkılarıyla gerçekleşen sergide; A.İlhan Gülek’in sunumu eşliğinde mizah plakları dinletisi de yapılıyor.

    17 Kasım’a kadar sürecek sergiye tüm sanatseverleri beklediklerini belirterek sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “ Türkiye artık 21. Yüzyılda sanatın yok sayıldığı değil sanatın ve sanatçının baş tacı edildiği bir ülke olsun. Sanatın ve mizahın birleştirici  gücüyle içinde bulunduğumuz sorunları aşacağımızı düşünüyorum.  Bakırköy Belediyesi olarak yılda altı yüzün üzerinde kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz.

    Başkan Kerimoğlu, Bakırköy Belediyesi Ergin Güler Mizah Müzesi’nde “Cumartesi etkinlikleri başlıyor!” etkinliklerinin de sergiyle birlikte başlayacağını sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir