26 Temmuz 2024
  • Recep Erol: Büyükçekmece için var gücümüzle çalışacağız


  • 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı olan Recep Erol çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Önce Muratçeşme pazarını ziyaret eden Erol, ardından Dizdariye Mahallesi esnafını ziyaret etti.

    Kentin sorunlarına çözümlerini dile getiren Erol gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erol: ‘Büyükçekmece’de gelişimi, dönüşümü ve değişimi isteyen bir halkımız var. Bizleri bugün bağrına bastılar. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz Büyükçekmece’nin çocuğuyuz. Burada doğduk. Burada büyüdük. Evimiz, işimiz burada.  Büyükçekmece halkının isteklerini cevap vereceğiz. Talepleri alacağız. Sonra uygulayacağız. Büyükçekmece için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

    BÜYÜKÇEKMECE’NİN BU EKİBE İHTİYACI VAR

    AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum için de konuşan Erol, “Murat Kurum bey, çevre konusunda, dönüşüm konusunda, riskli binalırın yenilenmesi konusunda uzman bir ekiple çalışıyor. Bu işi çok iyi bilen bir ekip. Büyükçekmece’nin de bu ekibe ihtiyacı var. Kazandığımız zaman İBB ile beraber, Büyükçekmece Belediyesi olarak Büyükçekmece’de bir çok mahallede riskli yapılarımızı birlikte dönüştüreceğiz. Bizim için önceliğimiz halkımız. Halkımızın güvenliği. Güven içinde yaşamlarını sürdürebilmesi.  Büyükçekmece’yi konuşurken, Büyükçekmece’nin ulaşımını ve trafiğini de konuştuk. Büyükçekmece’nin kentsel dönüşümünü konuştu. Büyükçekmece’nin sahilini, peyzajını konuştuk. Göl havzasını değerlendirerecek halkın kullanımına açılmasını konuştuk. İnşallah Büyükçekmece halkına faydalı projeleri hayata geçireceğiz. 31 Mart’ta halkımızdan destek istiyoruz. Halkımızda bu desteği veriyor” diye konuştu.

    YAPILANLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

    Büyükçekmece’de bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirten Erol, “1 Nisan’dan sonra da Büyükşehir Belediyesi’ndeki imkanlarında ilçemizde kullanarak ilçemize hizmetler vereceğiz. Son dönemde sahilde proje çalışması var. Yapılanlar için teşekkür ederiz. Büyükçekmece’de şu an betondan ibaret bir yapılaşma var ama biz bunları çiçekle, ağaçla, peyzajla halkın istediği şekilde dönüştürerek sosyal alanlarla birlikte halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

    CUMHURBAŞKANIMIZIN HER MAHALLEDE EMEĞİ VAR

    Cumhurbaşkanımızın İstanbul’un her mahallesinde emeği var diyen Erol: “Sayın Cumhurbaşkanımız Büyükçekmece ile ilgili bize ifade etmesi gerektiği şeyleri ifade etti. Bizde aldık. Kabul ettik. Halkımızın destekleriyle Büyükçekmece’ye inşallah bu noktada gereken çalışmayı sergileceyeceğiz” ifadelerini kullandı.

    BİZ HEP SAHADAYIZ

    Erol, CHP’nin adayının kim olabileceği yönündeki soruya da şöyle yanıt verdi; “Biz sahadayız, arazideyiz. Sadece seçim zamanı değil hep sahadayız. Kadın kolları, gençlik kolları başkanımız yanımızda. Bizim için rakip aday kim olursa olsun bu topluluk arkamda olduğu sürece hiçbir şey fark etmez.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir