• SADIK GEZER AİLESİNE KAVUŞTU

    Esenyurt Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü uzun süredir kayıp olan Sadık Gezer’i ailesine kavuşturdu.

  • İstanbul Pendik’te ikamet eden 76 yaşındaki Sadık Gezer 20 gün önce evinden çıkarak bir daha geri dönmedi. İlerleyen yaşı ve Alzheimer hastalığı olan Sadık Gezer 20 gün önce Pendik-Kurtköy’deki evinden ayrıldı ve kendisinden haber alınamıyordu.

    77 yaşındaki eşi Makbule Gezer eşini bulabilmek için çalmadık kapı bırakmadı. Makbule Gezer bir broşürde gördüğü İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Esenyurt ilçesinde bulunan (İSTAÇ) Kimsesizler Evinde olma ihtimali ile soluğu Esenyurt Belediyesinde aldı.

    Makbule Gezer ilerleyen yaşına rağmen 46 yıllık hayat arkadaşı Sadık Gezer’i aramayı bırakmadı. Yoğun aramaları sonrasında tam ümidini kesmişken, kayıp Sadık Gezer’in İstanbul Esenyurt ’ta olduğu haberini aldı. Esenyurt’a gelen Makbule Gezer Esenyurt Belediyesi’ne gelerek yardım talebinde bulundu.

    Esenyurt Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Makbule teyzenin talebini geri çevirmeyerek Sadık Gezer’i aramaya başladı. Kısa süre sonra Sadık Gezer’in Esenyurt ‘ta İBB’ye ait İSTAÇ Kimsesizler Evi’nde olduğu ortaya çıkınca Belediye zabıta ekipleri Makbule Gezer’i eşi Sadık Gezer’e kavuşturdu.

    Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri ile yola çıkan Makbule Gezer 46 yıllık eşi Sadık Gezer’i karşısında görünce mutluluk gözyaşlarını gizleyemedi. Makbule Gezer eşine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Esenyurt Belediyesi’ne teşekkür ederek minnettar olduğunu söyledi.

    Bulunduğu ilçeden bir hayli uzak bir bölgede oturan yaşlı çifti Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri Pendik, Kurtköy’deki evlerine götürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir