• SANAYİ SİTESİ MESCİDİ İBADETE AÇILDI

    Büyükçekmece Belediyesi’nce Beykent Sanayi Sitesi’nde yaptırılan mescit törenle ibadete açıldı.

  • Açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mescidin sanayi sitesi esnafının önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirterek “Mescit, sanayi sitesi esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

    “Halkımızın her ihtiyacı bizim görevimizdir”

    Açılış töreninde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de bugüne kadar 30’un üzerinde camii ve mescit yaptıklarını, 35’in üzerinde de okul yaptıklarını hatırlatarak şöyle konuştu: “Önümüzdeki Ekim ayı sonunda Makedonya’da Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu’nun açılış törenini yapacağız. Geçtiğimiz yılda Bulgaristan’da Büyükçekmece Kardeş Şehir Camii’nin açılışını yaptık. Bunlar bizim resmi görevlerimiz değil. Ama halkımızın ihtiyacı olan her şey bizim görevimizdir. Belediyecilik çok kutsal bir meslektir. Belediye başkanı sadece insanları değil sokakta aç susuz gezen kediyi de düşünmek zorundadır. Belediyecilik tüm canlılara hizmet etmektir. Benim tarifimle de insanları mutlu etme sanatıdır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mescitte burada çalışan çok sayıda arkadaşımızın ibadetini yapmasını sağlayacaktır. Mescit sanayi sitesi esnafımıza ve cemaatimize hayırlı uğurlu olsun. Yüce Allah’tan bu mescitte hayırlı ibadetler yapmanızı diliyorum.”

    Başkan Akgün’e teşekkür etti

    Beykent Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kaynak, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bu mübarek günde, Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ün katkılarıyla yaptırılan bu güzel mescidimizi açmak üzere buradayız. Beykent Sanayi Sitesi yönetimi adına ve site esnafı adına sayın başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bu güzel mescit sanayi sitemize hayırlı uğurlu olsun.”

    Mescitte ilk Cuma namazını Büyükçekmece eski Müftüsü Mehmet Narin kıldırdı.

    2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir